Nestala mlada jutjuberka pronađena mrtva posle deset dana, dečko joj se krije

Mnogobrojne zvezde društvenih mreža tragično su preminule prethodnih godina, a tom spisku sad nažalost možemo pridodati i 22-godišnju jutjuberku Gabrielle Petito. Nesrećna devojka nestala je 11. septembra, a deset dana kasnije, pronađena je mrtva.

Kako piše E! News, njeni ostaci pronađeni su u duboko u jednoj šumi, a lokalni patolog brzo je zaključio da je u pitanju ubistvo. “Patolog Brent Blue potvrđuje da pronađeni ostaci pripadaju Gabrielli Venori Petito, rođenoj 19. marta 1999”, objavio je FBI. “Njegova prva procena jeste da se radi o ubistvu. Tačan uzrok smrti biće objavljen nakon autopsije.”

Kako se navodi, njeno telo pronađeno je nakon tri dana potrage. Policija je u međuvremenu proglasila njenog dečka za osobu od interesa, ali kako navodi njegova familija, on je nestao 14. septembra i od tad nije viđen. Ipak, policija ističe da on nije osumnjiče, ali advokat Gabrielline porodice navodi da on nije nestao, već da se negde krije.

Sredinom avgusta, njih dvoje bila je zaustavila policija a nakon što su se oni svađali i tukli u svom kombiju. Oni su tad pušteni, ali su im policajci poručili da je bolje da jednu noć provedu zajedno. Famoza će nastaviti da prati istragu, i nadamo se da će sve brzo biti razrešeno.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Otkriveno kako je ubijena Gabby Petito, dečko joj još u bekstvu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.