Kako je vama delovao? Objavljen poslednji snimak Maca Millera, nastao nekoliko sati pre njegove smrti

Dok policija još uvek odbija da saopšti više detalja o smrti repera Maca Millera koji je pronađen u svom stanu u petak, 7. septembra, u javnost je dospeo poslednji snimak muzičara, načinjen u četvrtak veče, svega nekoliko sati pre nego što je preminuo.

Mac je te noći pravio Instagram live, a tamo smo ga mogli videti za klavirom kako smišlja nove pesme. Čini se da je on bio vrlo raspoložen s obzirom da je u jednom momentu rekao, “Volim koliko se prijatno osećam dok pravim ritmove uživo.” Kako navode njegovi prijatelji za magazin People, Mac je zaista delovao srećno i te večeri su zajedno gledali američki fudbal. “On jako voli klub Pitsburg Stilers i gledao je utakmicu te večeri. Svi su znali da je on osetljiv, ali su mislili da je samo nervozan zbog novog albuma.”

Ako uzmemo u obzir da je ovaj snimak nastao kasno noću, a da je reper pronađen već narednog dana oko podneva kad je već satima bio mrtav, snimak nam deluje još jezivije. Kako navodi People, veruje se da je Mac od droge doživeo srčani udar, a po svemu sudeći slučajno je uzeo više nego što je mogao da podnese, tako da su male šanse da je u pitanju samoubistvo.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Skromni Mac Miller: Ne bih na turneji sa Ari, ne mogu da se poredim s njom!

6 thoughts on “Kako je vama delovao? Objavljen poslednji snimak Maca Millera, nastao nekoliko sati pre njegove smrti

  1. Stvarno mi je izgledao dobro na liveu.. Samo droga i srčani udar su krivi za sve i oni su jedini razlog Macove smrti!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.