James Charles optužen za seksualno uznemiravanje maloletnika!

Pitanje je da li James Charles na bilo čemu zasniva svoju karijeru osim na neprijatnim skandalima. Ovaj influenser već je bio u žiži javnosti zbog skandala sa Tati Westbrook i Jefreeom Starom koji su ga optužili da je “predator”, a on je sada upao u još neprijatniju situaciju, optužen da je stvarno seksualno uznemiravao maloletnika na Snapchatu!

Po navodima E! Newsa, Jamesa je za zločin optužio 16-godišnjak, koji tvrdi da mu je James na Snapchatu tražio eksplicitne fotke svog tela, i čak slao svoje fotke da ga navede da radi isto! Identitet tinejdžera nije otkriven javnosti, a James u potpunosti odbacuje sve ove tvrdnje.

“Optužba da sam seksualno uznemiravao tu osobu potpuno je lažna” izjasnio se James, ali je ipak priznao da su određene fotke razmenjene, naročito jer je James bio ubeđen da je tinejdžer punoletan! “Istina je da sam video tu osobu na Instagram Explore stranici i da me je zapratio, pa smo se dodali na Snapchatu. Ujutru sam zatekao fotke od te osobe, sa porukom da me voli i da ima 18 godina pa sam krenuo da flertujem” priznaje James.

James kaže i da je osobu uklonio još pre nego što je drama oko tog dopisivanja nastala! “Saznao sam da ima 16 godina i bilo mi je jako neprijatno, ali je on insistirao da priča ide dalje i da će to biti naša mala tajna. Rekao sam da mi je neprijatno što pričamo i uklonio sam ga. Još od tada nismo razgovarali” poručuje on.

Pročitajte još  I Zara Larsson otkriva istinu o Jamesu Charlesu: Hteo je da mi otme dečka!

James ne prestaje sa kontroverzama ni blažeg tipa, već pronalazi svaki moguć način da izazove šok reakcije javnosti – nedavno je objavio fotke obrijane glave, a zatim je uradio YouTube video u kom glumi trudnoću, pa se čak u jednom momentu i porađa. Da li išta od ovoga ima smisla i da li je zapravo smešno?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/James Charles

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.