Sad je već jasno: Jesy Nelson uveliko priprema solo muziku!

Iskustvo je zaista čudo, potvrđeno je i ovaj put – Liam Payne je pre svih izjavio da je Jesy Nelson učinila bendu Little Mix ono što je Zayn učinio njegovom One Directionu, i ova tvrdnja se pokazala kao potpuno tačna! Već mesecima se šuška da Perrie, Jade i Leigh-Anne tragaju za solo projektima, a daleko od toga da to ne radi i Jesy Nelson. Danima se na njenim društvenim mrežama kuva priča vezana za solo muziku, i sada je već više nego očigledno!

Jesy, naime, definitivno svih ovih dana pokušava da poruči da provodi vreme u muzičkom studiju, a da sve još više zaboli Mixere, ona radi na novim projektima bez svojih devojaka i to sa starim saradnicima koje je imala kao član benda! To je privilegija koju izvođač ima kada je godinama u bendu – ne mora da krči svoj put do zvezda, jer su zvezde već na dohvat ruke!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @jesynelson

Jesy je kao Instagram objavu postavila fotku sa saradnicima Sunnyjem i Patrickom Jordanom Patrikiosom uz opis “Moje srećno mesto”. Obojica su imali saradnje sa devojkama i bili su više puta nominovani za BRIT nagrade.

Pročitajte još  Little Mix ne planiraju pauzu: Nećemo poći stopama One Directiona!

Logično je da Jesy nije samo svratila u studio kao gost i da se ne viđa sa njima dvojicom samo kao prijatelj, već da je ozbiljan rad u toku, a Jesy je i lajkovala jedan komentar koji govori da odlazi u solo vode. Mnogi Mixeri ne znaju da li se raduju ili tuguju, jer napuštanje benda predstavljeno je u javnosti kao pauza zbog Jesyinog mentalnog zdravlja, a samo nakon tri meseca ona je srećna i zadovoljna, spremna da nastavi bez tri koleginice.

Za to vreme, tri devojke nastavljaju dalje i objavljuju pesmu “Heartbreak Anthem”, prvu zvaničnu numeru bez Jesy u njihovom društvu. Pesma je pak procurela nedeljama pre objavljivanja, što je bend unapred sabotiralo.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Jesy Nelson

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Little Mix presrećne: The Search na malim ekranima od septembra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.