James Charles priznao: Zavodio sam maloletne dečake!

Jamesa Charlesa je više maloletnika optužilo da im je on slao nepristojne poruke pokušavajući da ih zavede, a influenser je sad pričao o tome, priznavši da je sve istina. On je tako objavio video u trajanju od 14 minuta gde priznaje da se ponašao veoma neprimereno prema dečacima koji imaju po samo 16 godina. U svoju odbranu, James kaže da oni nisu iskreni prema njemu.

“Prvo i osnovno, ja moram da se izvinim”, kaže on u uvodu. “Dugujem veliko izvinjenje svima koje sam povredio ili svima kojima je bilo neprijatno zbog mog ponašanja. Želim da zaista, zaista pojasnim da razumem šta sam radi i koliko je to pogrešno. Nema opravdanja za to, i ne planiram da se pravdam.”

“U poslednjih par nedelja, dve različite osobe, obe mlađe od 18 godina su izašle u javnost i rekle kako sam im slao neprimerene poruke preko društvenih mreža. Jedna osoba javila se prošle godine, a druga ne tako tako davno”, dodaje on. U svoju odbranu, James kaže da su mu obojica rekli da su punoletni, i da je on ispao naivan, pa je počeo da flertuje sa njima. Međutim, kad je otkrio da je njima samo po 16 godina, odmah je prestao da komunicira, pa ih je i blokirao.

Interesantno, jedan od tinejdžera koji se obratio medijima, tvrdi da James laže, odnosno da mu je on odmah rekao da ima 16 godina, prenosi Insider. Šta je tačno istina, ko zna hoćemo li saznati. James ističe da neće objavljivati slike i videe kao dokaz da on govori istinu, jer mu nije ideja da pravda sebe već samo da kaže kako je jako pogrešio i da moram da se izvini svima koje je povredio.

Pročitajte još  James Charles pokazao svoju obrijanu glavu!

“Kao odrasla osoba, moja je odgovornost da proverim sa kim to pričam i nikog ne mogu da krivim osim samog sebe. Žao mi je što sam te dodao i što sam flertovao sa tobom, i žao mi je što ti je bilo neprijatno. To je neprihvatljivo.” Inače, James je u januaru već bio priznao jedan ovakav incident, a tad je rekao da mu se to više neće dešavati. Ipak, desilo se! Posle svega, čini se da on može biti presrećan što se sve ovako završava, jer izgleda će proći bez pravnih posledica.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/James Charles

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.