Emma Watson se udaljila i sa Instagrama, fanovi se opraštaju od nje

Da li se velika holivudska karijera i ljubav mogu paralelno negovati? Mnogi parovi pokazuju da je to moguće, ali Emma Watson se očigledno toliko umorila od reflektora pod kojima je već 20 godina da je odlučila da se povuče iz glumačkih voda, ne bi li osnovala život i porodicu sa verenikom Leom Robintonom. Fanovi se još uvek pitaju da li je ovo kratka ili duža pauza, ili pak povlačenje zauvek, ali Emmin novi gest pokazao je da se ona povlači u potpunosti makar na jedan određeni period.

Naime, da je povlačenje realno i da nije obična glasina najbolje pokazuje Emmin ažuriran Instagram, na kom više nema profilne slike, a njen bio govori: “Emmina oficijalna Instagram stranica trenutno je u hibernaciji i neće biti ažurirana”. Ovo ukratko znači da Emma u periodu pauze neće čak ni fotke deliti sa fandomom, a da je u “hibernaciji” verovatno znači da će se jednog dana vratiti, da je samo jedan određeni period u “zimskom snu”!

U međuvremenu, fandom na Twitteru je povređen, ali oprašta se od Emme kao da se ona stvarno više neće vratiti. “Nadam se da joj budućnost nosi samo lepe stvari, voleo bih da je u trendovima zbog novog projekta a ne jer se povlači, ali želim joj sve najbolje” uglavnom pišu fanovi. Mnogi su i besni i nesrećni, ali njena odluka mora se poštovati.

Emma trenutno živi u Los Anđelesu i priča se da će vezu sa verenikom Leom podići na viši nivo vrlo uskoro, i da je to jedan od razloga, odnosno povoda da se povuče iz sveta glume. Mi joj takođe želimo sve najbolje!

Pročitajte još  Konačno: Pogledajte prvi trejler za "Lepoticu i zver" sa Emmom Watson!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Emma Watson

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.