Nema izlečenja: V iz BTS prilikom svakog nastupa aktivira svoju bolest

Član grupe BTS otkrio je na društvenim mrežama da boluje od nečega što se se zove “cholinergic uricaria” a koji kod njega izaziva neopisiv svrab. Ironije radi, ovaj problem javlja se samo u momentima kad njegova telesna temperatura poraste, a kao što pretpostavljate, to se dešava tokom njegovih nastupa!

Ova pojava znači da čim se V ugreje tokom nastupa ili treninga, u njegovom delu dođe do svojevrsne reakcije koja izaziva neopisiv svrab. Iz istog razloga, on ne sme da se tušira vrućom vodom. Na njegovom telu tad se pojavljuju crvene izbočine koje svrbe, baš kao da su ga ujedale desetine komaraca, a one nestaje nekoliko sati nakon prestanka aktivnosti. Nažalost, to nisu jedine posledice jer lekari ističu da osoba koja pati ovog problema može da oseća nesvesticu, da povraća ili ima bol u grudima.

Kako se onda V bori sa tim? Pošto kao izvođač jednostavno mora da bude veoma aktivan, a pravog izlečenja nema, on koristi lekove koji ublažavaju simptome, a mnogi fanovi veruju da je to razlog zašto on često nosi široku odeću i pije mnogo vode i tokom nastupa. Jedno je sigurno – ovaj problem neće ga zaustaviti da radi ono što voli!

Pročitajte još  Leonora nam šalje kviz o grupi (G)I-DLE!

Autor: Famoza.net 

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Nema izlečenja: V iz BTS prilikom svakog nastupa aktivira svoju bolest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.