Jesy Nelson raskinula sa dečkom, obrisala svaki trag njegovog postojanja!

Devojke iz Little Mixa nemaju previše sreće u ljubavi, a to potvrđuje i informacija da je nakon 16 meseci veze, Jesy Nelson raskinula sa svojim dosadašnjim dečkom Harryjem Jamesom.

Iako informacije nisu zvanične i potiču od tabloida The Sun, nema nikakve sumnje da je u pitanju istina. Naime, Jesy je pobrisala na desetine slika Jamesa koje je imala na svom Instagram profilu, tako da ga više nema ni u tragovima! Ipak, kako se navodi, ovde i nema previše materijala za tabloide jer je raskid prošao prilično mirno.

“Nema teških osećanja između njih i ostaće dobri prijatelji – samo se čini da je u ovom momentu bolje da nisu zajedno. Jesy radi po ceo dan zbog novog albuma Little Mixa i srećna je što može da se fokusira na nastupe sa devojkama i promociju materijala.” Interesantno, Jesy je jedina singl članica grupe, s obzirom da su Jade, Perrie i Leigh-Anne već dosta dugo u stabilnim vezama.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Jesy Nelson

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  U suzama: Leigh-Anne Pinnock maltretirao nepoznati muškarac!

5 thoughts on “Jesy Nelson raskinula sa dečkom, obrisala svaki trag njegovog postojanja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.