Jade Thirlwall: Mesecima sam pokušavala da osvojim svog dečka!

Jade Thirlwall danas je u srećnoj vezi sa muzičarom Jedom Elliottom, ali kaže da joj je to jedva pošlo za rukom! Iako je slavna, prelepa i uspešna, Jade je bezbroj puta naišla na odbijanje, odnosno njegove reči da uopšte nije zainteresovan za nju. Ipak, članica Little Mix nije odustajala!

“Videla sam ga jednom na sceni i rekla kako on mora biti moj. Mesecima sam ga jurila. Nisam htela da prihvatim ne kao odgovor”, priča ona. “Znate li šta je najgore? On nije bio zainteresovan. Jednom sam odletela za Los Anđeles za vikend da bih se videla sa njim, eto toliko sam bila očajna.”

Upornost se nekako isplatila, a njih dvoje zajedno su već četiri godine i još uvek su jako zaljubljeni, iako pevačica priznaje da se i dalje ne viđaju previše jer oboje mnogo rade.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Jade Thirlwall

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Little Mix: Jade Thirlwall otkrila u koju je pop zvezdu zaljubljena! (video)

2 thoughts on “Jade Thirlwall: Mesecima sam pokušavala da osvojim svog dečka!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.