Hailey Bieber: Vređaju me na TikToku da sam bezobrazna

Hailey Bieber je udata za muškarca o kom su sanjale mnoge tinejdžerke njenih godina, i jako je srećna s njim sudeći po svemu što priča. Međutim, ako sudimo takođe i njenim pričama o društvenim mrežama i kako na nju to utiče, čini se da je manekenka krajnje opsednuta uvredama koje joj društvene mreže priređuju.

Naime, tek smo nedavno pisali da je Hailey indirektno poručila kako joj poređenja sa Selenom Gomez jako smetaju, i kako je to bio razlog njenog napuštanja Twittera, a ona već priča o novom problemu koji su joj priredili TikTokeri. Jedan trend na ovoj platformi ticao se nje, i to priče kako je ona bezobrazna i nepristojna.

Sve je počelo kada je izvesna TikTokerka Julia koja radi u restoranu ocenjivala svoje goste, poznate ličnosti, te je rekla da bi Hailey dala 3,5 zvezdice od 10 za ponašanje. Hailey je odmah poslala izvinjenje devojci ako je bila nepristojna: “Ako sam odavala neke loše vibracije, mnogo mi je žao. Nikako nisam imala takvu nameru” priznala je manekenka. Ipak, ona je iskreno rekla da je zbog ovog videa i propatila na mentalnom nivou.

“Kad sam videla video u kom sam predstavljena kao neprijatna, bila sam mnogo uznemirena, jer ne postoji izgovor za bezobrazluk. Opet, bila sam i frustrirana, jer nikad ne znate kako se osoba u tom trenutku oseća. Sećam se dana u životu kad sam bila mnogo tužna, toliko slomljena da mi je teško padalo da se povežem s ljudima tih dana” priznaje ona.

Pročitajte još  Hailey Baldwin nas uverava: "Nisam u vezi s Lukeom Hemmingsom!"

Hailey ne podnosi da je poredimo sa Selenom Gomez, ali interesantno je da obe velike ljubavi Justina Biebera ne podnose društvene mreže i da su obe za svoj posao pomalo preosetljive povodom ružnih komentara. Takve objave sastavni su deo slave, i obe će morati da se nose s tim, ili da prosto napuste platforme na internetu.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Hailey Bieber

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Latest posts by Valentina Krstić (see all)

Pročitajte još  Prelepa je: Hailey uradila sjajnu kampanju za veliku modnu kuću!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.