Addison Rae: Imam opsesiju Justinom Bieberom i preterano sam romantična!

Zanimljive su vesti kada prosto pričamo o tome kako su mlade zvezde prilično slične vama i svima nama, i uopšte nije neobično što imamo opsesije poznatim ličnostima i stvarima, jer sve to isto imaju i oni! Addison Rae nedavno je raskinula sa Bryceom Hallom i umesto da pati (kao što i ne bi trebalo!), ona je objavila debi numeru “Obsessed” i na tu temu pričala sa novinarima!

U pesmi je Addison opsednuta samom sobom, i takvo samopouzdanje potpuno je u redu, ali ona na radio stanici SiriusXM Hits 1 priča o svojim ličnim opsesijama koje je imala nekada! “Bila sam opsednuta Justinom Bieberom do nerealne mere, takođe i Hannah Montanom i The Cleetah Girls” priznaje Addison – ona je zapravo ta generacija koja je imala baš ovakve opsesije!

Osim što je krenula u muzičke vode, Addison snima i film “He’s All That” – nastavak romantične komedije “She’s All That”, i kako ona kaže, snimanje je završeno i sve je po njenoj volji. “Mnogo sam uzbuđena, ovo je projekat u koji sam dala mnogo sebe i osećam se sjajno” kaže ona.

“Sad kad je gotovo snimanje, osećaj je još bolji. Presrećna sam, a još sam srećnija što moja mama jako voli taj film, pa sam ga gledala mnogo puta pre nego što sam došla na audiciju. Bukvalno sam film gledala dok radim domaći zadatak, toliko ga se dobro sećam” poručuje ona.

Pročitajte još  Famoza music chart #222 - Glasajte za pet omiljenih pesama!

TikTokerka priznaje i da je u životu do sada uvek jurila ljubav. “Mislim da sam nekako ceo život mislila samo na ljubav. Ja sam zapravo očajni romantik, ali sad shvatam da treba očajno da budem zaljubljena u sebe i da iako volim dobru vezu treba da volim prvestveno sebe” kaže Addison, a sve to se lako zaključuje i iz njene pesme “Obsessed.” Vreme je da zavolimo sebe!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Addison Rae

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

One thought on “Addison Rae: Imam opsesiju Justinom Bieberom i preterano sam romantična!

  1. Nema ko nije bio ili idalje jeste opsednut sa Justinom, svi se zaraze njim kad tad 🥰🥰🥰

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.