Hailey Bieber indirektno poručuje: Porede me stalno sa Selenom Gomez

Teško je biti u braku sa jako slavnom osobom, a ni Hailey Bieber nije bila baš nepoznata ličnost pre udaje za Justina Biebera. Ipak, i ona sama priznaje da ju je udaja za Justina vinula u same zvezde, i da to uopšte nije prijatna stvar jer muči je činjenica da je stalno sa nekim porede – da li imate ikakvu sumnju da to nije Selena Gomez?

Naime, Hailey je prošlog leta odlučila da se reši svog Twitter naloga, što nije uobičajeno za mlade zvezde poznate širom sveta. Ipak, ona je to učinila sa razlogom. Ona je tek sada priznala kako vidi mračnu stranu društvenih mreža.

„Otkad sam se udala, brak mi je pružio sasvim novu perspektivu vezanu za pažnju sveta. Najteže od svega u svoj toj pažnji je što sam konstantno bila upoređivana u smislu svog tela, izgleda, ponašanja…“ priznaje model.

Kada kaže da je bila „upoređivana“, fali nam osoba koja stoji naspram nje i s kojom su je tviteraši upoređivali – da li smo svi sigurni da je u pitanju Selena? Da, naročito zato što je Twitter zaista često preplavljen poređenjima njih dve, a i Justin je imao dugu vezu sa obe devojke, te je ovo poređenje prirodno, ali Hailey jako smeta.

Pročitajte još  Nisu bile glasine: Selena Gomez u ratu sa svojom mamom, više se ne prate na Instagramu!

„U jednom trenutku sam se čak osećala kao da je sav taj hejt zaslužen, kao da oni vide nešto što ja na sebi ne vidim. Mislila sam da su u pravu. Odvajale su mi se dve realnosti u glavi“ priča ona o ovom teškom periodu. Nijedna devojka ne voli da je poredite sa drugom!

Hailey je uprkos svemu navikla da svoj privatni život prilično iznosi u javnost, a iskrena je i oko stvari u kojima je grešila – recimo, nedavno je priznala da se kaje što je sa 18 godina tetovirala pištolj, a često i ona i Jus pričaju o izazovima koje donosi bračna zajednica.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Hailey Bieber

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Latest posts by Valentina Krstić (see all)

Pročitajte još  Veliko priznanje: Selena radi sopstvenu TV seriju!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.