U društvu Hailey: Ovo je Justinova 2019. godina kroz fotografije!

Danas se Justin Bieber vraća na muzičku scenu svojim novim singlom sa poprilično interesantnim nazivom “Yummy”, pa je izgleda to ujedno i najbolji način da naše vesti o devet najpopularnijih Instagram objava iz 2019. godine nastavimo upravo sa objavom o Justinu! Pevač je ove godine bio poprilično aktivan na ovoj društvenoj mreži sa 498 objava koje su ukupno prikupile 889,1 milion lajkova, što je otprilike oko 1,8 miliona lajkova po objavi u proseku, a kada pogledamo kojih devet fotografija su se probile na sam vrh, vrlo lako ćemo primetiti da su sve fotografije sa njegovom ženom Hailey Bieber!

Kako je venčanje Justina Biebera obeležilo čitavu 2019. godinu, a u isto vreme i deceniju, uopšte ne čudi što se na prvom mestu najpopularnijih fotografija na njegovom Instagram profilu nalazi upravo fotografija sa njegovog venčanja sa Hailey i broji preko 9,5 miliona lajkova!

Naredna fotografija broji 8,7 miliona što je skoro čitav milion iza fotografije koja se nalazi na prvom mestu! Ovde možemo videti Jusa da je opet u društvu svoje žene, što je ujedno želeo da prouči i opisom koji glasi: “Moje usne postaju ljubomorne na moje ruke, jer te mogu držati njima”.

Čitavih 8,5 miliona pripalo je slici Justina i Hailey iz mlađih dana koje je Jus opisao kao dane “kada je sve počelo”, aludirajući na period kada su se oni i upoznali.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

My wife and I 🙂 where it all began

Објава коју дели Justin Bieber (@justinbieber) дана

Još jedna fotka sa slavlja 2019. godine, odnosno sa venčanja Justina i Hailey, gde je na drugoj fotki u nizu Jus pokazao svoje zaslepljujuće dijamantske zube koje je uradio ovim specijalnim povodom.

Koliko je 30. septembar 2019. godine bio poseban za Justina vidimo i po mnoštvu fotografija koje je objavio, a one su se očigledno veoma dopale i publici koja je dovela čak tri fotke sa venčanja u top devet najpopularnijih fotki iz 2019. godine na Justinovom profilu. Ova treća fotka sa venčanja broji skoro 7,9 miliona lajkova i ona je ujedno u crno-belom izdanju.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

My bride is 🔥

Објава коју дели Justin Bieber (@justinbieber) дана

Naredna fotka sa Hailey broji 7,8 miliona i na njoj možemo videti Jusa i Hailey u kanjonu, dok je iza njih prelep zalazak sunca koji svojim prelepim nijansama krasi crvenkasto nebo. Pevač je ovaj post iskoristio kao još jednu priliku da pokaže svima koliko voli svoju ženu, opisavši sve kao “momente za koje živi”.

Skoro 7,5 miliona lajkova dobila je naslovna strana poznatog i veoma uticajnog časopisa Vogue za koji su Justin i Hailey uradili jedan prelep editorijal, naravno sve uz ogroman intervju kao bonus, a između ostalog tada je među glavnim temama bilo njihovo venčanje koje su dugo planirali, ali i odlagali.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

❤️

Објава коју дели Justin Bieber (@justinbieber) дана

Samo jedan selfi iz automobila na kom možemo videti Justina sa njegovom ženom Hailey prikupio je impresivnih 7,3 miliona.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Go best friend that’s my best friend

Објава коју дели Justin Bieber (@justinbieber) дана

Objava kojom je Justin zapalio Instagram i sve medije sveta jeste spekulacija fotografijama da je Hailey trudna i da se njih dvoje spremaju da se oprobaju u ulozi roditelja. Na fotografiji možete videti Hailey koja je na pregledu, dok je Jus opisom: “Mislili ste da je ovo prvoaprilska šala”, aludirao da se ne šali sa takvim stvarima. Međutim, čitava priča o trudnoći je bila samo dobra šala zbog koje se pevač ipak našao na meti brojnih napada!

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

If U thought it was April fools

Објава коју дели Justin Bieber (@justinbieber) дана

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Justin Bieber

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Kome šaljemo beliebersku šolju?

One thought on “U društvu Hailey: Ovo je Justinova 2019. godina kroz fotografije!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.