Tabloid tvrdi da će se Hailey izoperisati kako bi ličila na Selenu!

Mnogi još uvek ne veruju da će brak Justina Biebera i Hailey Baldwin potrajati, jer on još uvek pokazuje veliku naklonost prema Seleni Gomez. Hailey se trudi da zadrži svog muža na sve načine, tako da je promenila i prezime, ali pojedini tabloidi tvrde da to nije sve!

Kako piše NW, Hailey je svesna da ne može da se meri sa Selenom u Jusovim očima, pa sad pokušava da liči na nju! “Hailey stalno poredi sebe sa Selenom i sumnja u sebe. Toliko da menja svoj izgled kako bi što više ličila na nju”, priča jedan izvor i dodaje da je ona već potrošila preko 40.000 dolara kako bi njeno lice imalo strukturu Seleninog, odnosno da ima nos, usne, bradu i obrve kao ona.

“Iako je mrzi, Hailey je opsednuta Selenom. Ona naporno radi da zadži Justina i nije slučajno promenila i prezime. Ona sad gubi svoj identitet i postaje Selena!”, tvrdi isti insajder. Ipak, šanse da su ove tačne ne postoje, jer bi plastične operacije zahtevale od Hailey da se jako dugo ne pojavljuje u javnosti zbog zavoja koje bi morala da nosi. Tabloidi baš svašta pišu!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Hailey Baldwin

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Elmin blog: Mojih 10 omiljenih slavnih ličnosti!

2 thoughts on “Tabloid tvrdi da će se Hailey izoperisati kako bi ličila na Selenu!

  1. Koliko je ljubomorna, losa osoba i koliko zeli Justina, ne bi me zacudilo da to stvarno uradi

  2. Jooj ona je uviljek samo kopija !!!!!! U Jusovom srcu je samo Sel i to mora shvatiti !!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.