Hailey Bieber priznaje: Mnogo sam sumnjala u povratak Justinu!

Hailey Baldwin, a sad već i Bieber, jer su ona i Justin obavili dugoočekivano venčanje pred kraj prošle godine u krugu prijatelja, kolega i porodice, što nam je Jus prikazao i u svojim sesijama na YouTubeu. Naime, Hailey nije imala problem da još tada otkrije da nije bila sigurna da li je ispravno da se upusti u ovakvu životnu priču sa Justinom, pogotovo nakon izjave da ne želi da bude ponovo u vezi sa njim. Kada ju je Justin zaprosio na Bahamima, ona se prvobitno obratila svojoj porodici kako bi ih upitala da li je to zapravo dobra ideja, pre nego što izgovori sudbonosno da.

Justin i Hailey su sada našli kako da provode vreme u karantinu, a da ostanu u kontaktu sa fanovima koji su takođe u svojim domovima, pa sada predstavljaju videe u okviru projekta “The Biebers on Watch” i otkrivaju neke nove stvari iz svog života. Iako su venčani već neko vreme, Hailey Bieber još uvek ima potrebu da priča kako je na samom početku imala velike sumnje u ponovnu vezu sa Justinom, a kamoli kada je brak u pitanju. “Pre nego što smo se vratili jedno drugom, imala sam mnogo sumnje, nisam ni znala šta mu se dešava u životu. Bila sam pomalo zbunjena,” prokomentarisala je Hailey.

“Kada smo ponovo počeli da se družimo, naravno da smo imali mnogo zajedničkih prijatelja i oni bi mi rekli da on stvarno traži sebe i dosta radi na sebi. Bili su veoma impresionirani kako živiš svoj život i nastavljaš da radiš na sebi. Nisi više bio jedan od onih loših momaka,” dodala je ona. “Kada se prisetim toga, bila je najbolja odluka što smo napravili pauzu i imali vremena da radimo ono što želimo…. Dosta sam radila na sebi i svom putu pre nego što smo se vratili jedno drugom,” prokomentarisala je Hailey.

Pročitajte još  Bliže Sel? Preselio se Justin Bieber!

Jus je takođe priznao da je morao da radi na mnogim stvarima pre nego što je oženio Hailey 2018. godine, a jedan od problema sa kojima se suočavao jesu problemi sa ljubomorom. “Bilo je mnogo stvari na kojima sam morao da radim. Stvari oko zaboravljanja. Stvari sa ljubomorom. Nesigurnosti koje sam imao, a nisam shvatao da ih imam dok nisam izabrao da svoje vreme provodim sa tobom,” zaključio je Jus.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Hailey Bieber

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.