Edin crta zvezde po vašoj želji: Glasajte!

Davno, davno, na Famozi ste mogli da glasate za crteže omiljenih zvezda a sad to nastavljamo, ovog puta uz pomoć supertalentovanog Edina Ćeranića! Ovaj sjajni oduševio vas je svojim crtežima, bolje rečeno slikama koje smo objavili i na našem Instagram profilu, a sad će crtati zvezde po vašoj želji!

Za ovu prvu priliku odlučili smo da uvrstimo zvezde koje nam najviše tražite, ali i jednu od najpopularnijh zvezda domaće YouTube scene. Verujemo da će većina vas biti zadovoljna, a ovo je svakako samo prvo glasanje! Naravno, sličice koje vidite na glasanju nisu obavezno one koje bi bila inspiracija Edinu – ostavićemo njemu da odabere na koji način želi da naslika pobednika, odnosno pobednicu!

Glasanje će trajati nedelju dana nakon čega će se Edin baciti na posao! Kako on zaista pravi fantastične radove, verujemo da ćete biti prezadovoljni, a isto tako, onda možemo probati da kroz akciju pokušamo da ta slika dođe i do zvezde koja je pobedila! Naravno, u komentarima slobodno pišite koje zvezde želite da uvrstimo u glasanje za naredni put, a kako bi sve išlo brže, Edin će članove grupa raditi posebno, sem kad su u pitanju neki od dvojaca, poput Marcusa i Martinusa.

Glasanje traje do srede, 13. maja, a svakog dana možete glasati po jednom, za maksimalno pet predloga.

Foto: Pixabay

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

15 thoughts on “Edin crta zvezde po vašoj želji: Glasajte!

 1. Prelepe slike bukvalno sam mislila da su fotografije, stvarno svaka cast.
  Predlog za sledeci crtez – Justin Bieber :)<3

 2. Možete li sledeći put da dodate Shawn-a Mendes-a i nekoga iz One Direction-a?

 3. Meni ovi kinezi/japanci, sta god, imaju iste face samo kose drugih boja 😂😂😂😂
  I sto ste toliko njih dodali a niste Justina,Taylor,Demi? Jesu li oni grupa, sta?

  1. Ju, ju, ne govoriti tako! Ne može 50 imena da stavimo, stavili smo ono što trenutno najviše tražite na Famozi, biće i drugi.

  1. Takođe stavite iz Twice-a ili Red velve-ta ne zelim da preterujem ali mogli bi ste da stavite baram jednog clana

 4. (no hate) Po meni su naj naj lepši kpop idols , znm da nekima BTS i ostale muške grupe izgledaju kao žensko , ja mislin da su SJAJNI!Može li i neko iz BLACKPINK ?Ili nešto kao twice , itzy ili red velvet???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.