Hailey Bieber: Zbog Justina sam pobegla od kuće!

Hailey Bieber i sama je više puta izražavala sumnju u to da li je dobra ideja da bude ponovo sa Justinom Bieberom, a veliki uticaj da ona to ne uradi imali su njeni roditelji! Hailey ne kriju da su njeni mama i tata bili užasnuti time da ona bude u vezi sa Biebsom kojeg je još uvek pratila užasna reputacija.

Hailey je u Facebook live sesiji pričala o prvom poljupcu sa Justinom, prenosi E! News, a tad je otkrila i kako je mnogo rizikovala! “Prvi put smo se poljubili kad smo bili u Njujorku i otišli smo na večeru”, priseća se ona. “Justin me je pitao da idem na suši sa njim, a ja sam nazvala moje roditelje i pitala ih mogu li, a oni me nisu pustili. Rekli su mi, ‘Nema šanse, nećeš vala sama biti sa Justinom, to nema šanse da se desi'”. Ipak, ona ističe da je na svojoj strani imala stariju sestru, Alaiu Baldwin koja je obećala da će joj pomoći!

“Ona me je pokrivala pa je roditeljima rekla, ‘Ona će spavati u mom stanu, tako da je sve u redu’. Ona me je pokrivala, ja sam otišla na večeru i nisu me nikad uhvatili”, otkrila Hailey. “Družili smo se to veče, onda smo otišli da pogledamo film i poljubili smo se”, dodaje ona. Nije prošlo mnogo, a njih dvoje već su bili u braku, a Justin je na sreću u dobrim odnosima sa Haileyinom porodicom, najviše jer je uspeo da pokaže i dokaže da se promenio tokom prethodnih godina!

Pročitajte još  Jus zavodi svoju Belieberku u preslatkoj novoj reklami!

Hailey je imala isti problem kao i njena prethodnica Selena Gomez, koju mama nije podržavala dok je bila sa Justinom, a čak su joj i svi prijatelji okrenuli leđa. Međutim, Hailey nije želela da odustane ni po koju cenu, a s obzirom da im je uskoro dvogodišnjica braka, ne deluje da je pogrešila!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.