Da li je njihov? Hailey Baldwin i Justin Bieber pokazali preslatkog psa!

Hailey Baldwin i Justin Bieber uskoro će biti porodica, a mnogi koje vole životinje smatraju svoje kuce članovima porodice!

Upravo zato su Instagram Storyji koje je Hailey Baldwin postavila u ponedeljak probudili posebnu pažnju fanova, jer svi veruju da su Jus i ona pre venčanja želeli da nabave i kuče koje će živeti sa njima! Tako je preslatko crno-belo kuče plavih očiju osvanulo na Haileyinom Instagramu, a moguće je da ono pripada i Justinu Bieberu!

Naravno, moguće je da je manekenka samo uzela kuče prijatelja i slikala se sa njim jer joj se dopalo, ali ipak veći deo fandoma smatra da je to njen i Justinov novi kućni prijatelj, s obzirom da ni svadba nije daleko! Šta vi mislite o tome?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Hailey Baldwin

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Koncerti u Srbiji i Hrvatskoj 2021: Ko nam dolazi i ko bi sve mogao da dođe?

7 thoughts on “Da li je njihov? Hailey Baldwin i Justin Bieber pokazali preslatkog psa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.