Hailey Baldwin optužena da je operisala lice!

Hailey Baldwin, odnosno Bieber, ponovo se našla na meti napada po društvenim mrežama i to pod optužbama da je operisala lice! Društvenim mrežama su počele da se šire fotografije na kojima se upoređuje njeno lice kada je imala 13 godina i deset godina kasnije, odnosno sad kada ima 23 godine. Morate priznati da je to nerealno poređenje, jer se čovek promeni za deset godina, a kamoli kada pričamo o početku tinejdžerskog doba iz kog je prva slika koju su upotrebili za poređenje i fotografija koja je nastala nedavno. Hailey je zato bila primorana da se brani!

“Prestanite da uzimate fotografije gde su lice uredili šminkeri! Ova slika desno NIJE ono kako ja izgledam… Nikada nisam dirala svoje lice, pa ako ćete sedeti okolo i upoređivati moje lice u 13 godina, a zatim u 23, makar uzmite prirodnu fotografiju koja nije toliko ludo uređena,” napisala je Hailey u svoju odbranu. Fanovi su takođe stali u odbranu Justinove supruge, pa su se potrudili da naprave što više fotografija gde upoređuju Hailey nekada i sada sa prirodnim izgledom.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

She snapped!!! #haileybieber

Објава коју дели Hailey Baldwin Bieber (@newsbaldwin) дана

“Sredi ih Hailey,” glasio je jedan od komentara fanova. “Hejteri nikada neće znati koliko je njeno srce priordno,” glasio je još jedan od komentara koji su napisani u manekenkinu odbranu. “Ona je prirodno lepa i ne treba joj nikakva vrsta poboljšanja svakako! Lepo iznutra i spolja,” dodao je drugi fan. Sve to je očigledno smirilo manekenku, koja se nešto kasnije odlučila da postavi selfi. Ona je imala minimalnu količinu šminke na sebi, čiji izgled su dopunile zlatne minđuše. Nešto slično joj se nedavno dogodilo kada su ljudi komentarisali to što Hailey ima krive prste na rukama, gde je ona osećala potrebu da se oglasi objasni da se radi o genetičkoj bolesti.

Pročitajte još  Ostaje singl: Justin ne mari ni za Selenu niti za Hailey!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Hailey Baldwin

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.