Hailey Bieber fanovima: Prestanite da me ismevate zbog mojih prstiju!

Ne prođe duži vremenski period, a da se Hailey Bieber ne nađe na meti napada na društvenim mrežama, zbog kojih se oglašava sa dužim porukama u kojima objašnjava kako stvari stoje. Ovog puta nije u pitanju ništa vezano za njen brak sa Justinom Bieberom, već ličnije prirode gde je Hailey imala zahtev za fanove da prestanu da je ismevaju zbog njenih krivih prstiju, što je bez sumnje poljuljalo njeno samopouzdanje do te mere da je počela da briše neke od fotografija na svom Instagram profilu.

Hailey je tako započela priču: “Okej, hajde da uđemo u ružičastu konverzaciju… zato što sam napravila šalu na svoj račun zauvek, pa ću samo reći ostalima zašto su oni toliko krivi i strašni.” “Imam stvar zvanu Ektrodaktilija,” napisala je Hailey u narednom Instagram storyju objašnjavajući da se radi o genetičkoj bolesti zbog kojeg su joj dva prsta kriva i to čitav njen život. “To je razlog zbog kojeg moji prsti izgledaju tako kako izgledaju. To je genetičko. Imam to čitav život, pa ljudi mogu da prestanu da me pitaju ‘šta nije u redu sa tvojim prstima’. Eto šta nije u redu,” objasnila je Hailey uz molbu da prestanu da je ismevaju zbog toga.

U boljim vestima, početkom ove nedelje Justin je premijerno predstavio svoj dokumentarac “Seasons”, kao što je najavio ranije, i možete ga pogledati na njegovom YouTube kanalu, gde su za sada dostupne prve epizode kada su u pitanju besplatni korisnici ove platforme. Jus i Hailey su se prošetali crvenim tepihom na premijeri i to prvi put kao bračni par nakon njihove svadbe koja je održana na jesen 2019. godine. “Vratili smo se veoma zabavnom procesu. Znate, dovodimo prijatelje okolo, ljude sa kojima se samo družimo i ne znam, osećam se da je kuća bilo gde, gde je on, ako je u studiju, to je kuća za mene,” prokomentarisala je Hailey.

Pročitajte još  Hailey Baldwin: Nisam vređala Justina, nije mi potreban!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Hailey Bieber

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.