Hailey Baldwin: Jedva čekam da imam svoje dete sa Justinom!

Hailey Baldwin, odnosno Bieber, zablistala je na naslovnoj strani Vogue Arabia magazina, i tim povodom je, naravno, pričala i o porodičnom životu sa Justinom Bieberom!

Mediji su u poslednje vreme počeli da pišu kako će Jus i Hailey proširiti svoje porodično gnezdo uskoro, i da planiraju da uskoro dobiju decu, ali Hailey je praktično demantovala te priče ovim intervjuom! „Obožavam decu i jedva čekam da imam svoje dete. Rekla bih da je to sada bliže realnosti nego pre, ali definitivno se neće desiti skoro“ ispričala je ona.

Hailey će, pretpostavljamo, znati kako svoju i Biebsovu decu da zaštiti od loših strana slave dok su mali, jer je i njen poznati otac Stephen uspeo nju da sačuva od problema. „Moji roditelji su vaspitali sestru i mene bez ikakvih loših uticaja Holivuda. Imala sam normalno detinjstvo i adolescenciju, tek sa 19 sam postala slavna. Postoje neke ’normalne’ stvari, kao što je odlazak na fakultet, koje nikad nisam uradila, ali sam naučena da budem odgovorna i tačna, jer sam sa 17 godina počela da radim“ dodaje Hailey za Vogue!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Hailey Baldwin

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Hailey Baldwin je ta koja je tražila da se Justin i ona venčaju na brzinu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.