Hailey se registrovala pod prezimenom Bieber, želi da to dobro unovči!

Hailey Baldwin odlučila je da dobro iskoristi svoju udaju za Justina Biebera! Za razliku od drugih zvezda koje i u braku zadrže prezime ili eventualno na svoj dodaju i muževljevo, ona će biti poznata Hailey Bieber, između ostalog i zato što veruje da će joj to umnogome pomoći da se obogati.

Naime, Hailey je već registrovala svoje ime i prezime kao patent, tako da će svoju buduću liniju odeće prodavati pod nazivom “Hailey Bieber”! Ovo je i prvo zvanično priznanje da su oni u braku, ali i da Hailey sad koristi muževljevo prezime koje će joj otvoriti mnoga do sad zatvorena vrata.

Ni slavno prezime Baldwin do sad nije pomagalo Hailey oko poslova, pa je njeno bogatstvo procenjeno tek negde na dva ili tri miliona dolara. Sad ostaje da vidimo kako će izgledati novi poslovni poduhvat u okviru kompanije Rhodedodato koju je sama osnovala.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Hailey Baldwin

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Spisak dobitnika: Ko je osvojio "Victorious", "Tin"i i "Revival" albume i "Purpose" majicu?

8 thoughts on “Hailey se registrovala pod prezimenom Bieber, želi da to dobro unovči!

    1. Ne bi bilo prvi put da bivša žena zadrži prezime muža jer je slavnije od njenog 🙂 Ima toga i kod nas.

  1. hailey je već udana za jusov novac,a on je ispao glup i bit ce ponizen kad se razvedu i onda on ostane duzan hailey 100 i nes milijuna dolara..i to je ta ljubavna prica..ccc..jus,moj jus..

  2. Odvratno, i nije željna para kažu hejteri Jelene.
    Kao što sam milion puta ovo rekla, ovaj brak će se obiti Justinu od glavu. Stvarno mu nije ovo bilo potrebno 😧.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.