Suga objavio mikstejp, a odmah je stigao i spot!

Prethodnih dana pratili smo odbrojavanje za koje smo znali da je na neki način vezano za BTS, a sad je otkriveno da se radi o novom Suginom mikstejpu pod nazivom D-2, a koji objavljuje u formi svog alter ega, Agust D! Sem toga, dobili smo i spot za numeru “Daechwita”, što je naziv vezan za žanr korejske vojne muzike.

Spot je smešten u jedno korejsko selo, a ono što je veoma interesantno jeste da Suga igra i glavnog negativca, lokalnog tiranina, ali junaka koji pokušava da oslobodi lokalno stanovništvo! “Prvo što sam želeo jeste da semplujem muziku koja se pušta prilikom ceremonijalnog hoda kralja, tako da je normalno što su tradicionalni korejski elementi utkani u pesmu kao i u spot”, ističe on. Oštro oko primetićete da on nije jedini član BTS-a koji je u spotu, jer su svoje imali i Jin odnosno Jungkook!

Inače, prethodni mikstejp pod nazivom Agust D Suga je izdao još davne 2016. godine, dakle u vreme kad su se BTS tek probijali na sceni! Govoreći za magazin Time o ovom projektu, on je objasnio zašto je kreirao alter ego. ” Na taj način, mogu da pokušam svoju siroviju stranu. Pravim muziku koju želim da pravim , umesto da sam opsednut time da stvorim nešto novo”, objašnjava on. Upitan da kaže po čemu su Agust D i Suga slični, a po čemu različiti, muzičar kaže, “Razlika je u tome što sam mnogo otvoreniji kao Agust D. Ono što je slično za obojicu jeste što pevamo o snovima i nadi.

Pročitajte još  Famoza Fandom Awards: Glasajte jednom dnevno za najbolji novi fandom i fandom koji je najviše porastao!

Za kraj on ističe i da je presrećan zbog toga što je imao priliku da sarađuje sa muzičarima kao što su Halsey, IU, Max, NiiHWa, Kim Jong-wan i RM. “Meni je tako drago što svi imaju nešto lepo da kažu o mojoj muzici, posebno Kim Jong-wan koji mi je rekao da je uživao u mom prvom mikstejpu!”

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Suga objavio mikstejp, a odmah je stigao i spot!

  1. Joj jesam se i obradovala kada je bila prica da Ce izbaciti pjesmu Scarface sa Jiminom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.