Hailey Baldwin: Mrzela sam školu!Hailey Baldwin je najaktuelnija kad je mediji pitaju o Shawnu Mendesu ili Justinu Bieberu, ali lepo je ovoj devojci dati malo prostora da sa javnošću podeli i neki drugi zanimljiv momenat.

Hailey je ovoga puta otkrila i da ima veliki problem sa koncentracijom i da zbog svoje hiperaktivnosti nikako nije bila osoba koja bi volela školu – deca sa hiperaktivnim ponašanjem ne mogu da podnesu toliko sedenja i pamćenja često nebitnih podataka, iako je mnogo toga i korisno. “Mrzela sam školu, volela sam samo prirodne nauke i predmete vezane za zdravlje. Imam užasno lošu koncentraciju, imala sam je i tad” otkriva Hailey.

“Ja uvek moram da budem okupirana stvarima, odlično radim kada imam gust raspored. Kao dete koje je svuda skakalo i treniralo balet 12 godina, naučila sam da budem disciplinovana, a to i moj posao sad od mene zahteva. Moraš da držiš stvari pod kontrolom ili ćeš pasti” konstatuje Hailey.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Hailey Baldwin

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Sve zbog jedne rečenice: Belieberi veruju da Justin i Hailey čekaju dete!

5 thoughts on “Hailey Baldwin: Mrzela sam školu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.