Hailey Baldwin: Mrzela sam školu!Hailey Baldwin je najaktuelnija kad je mediji pitaju o Shawnu Mendesu ili Justinu Bieberu, ali lepo je ovoj devojci dati malo prostora da sa javnošću podeli i neki drugi zanimljiv momenat.

Hailey je ovoga puta otkrila i da ima veliki problem sa koncentracijom i da zbog svoje hiperaktivnosti nikako nije bila osoba koja bi volela školu – deca sa hiperaktivnim ponašanjem ne mogu da podnesu toliko sedenja i pamćenja često nebitnih podataka, iako je mnogo toga i korisno. “Mrzela sam školu, volela sam samo prirodne nauke i predmete vezane za zdravlje. Imam užasno lošu koncentraciju, imala sam je i tad” otkriva Hailey.

“Ja uvek moram da budem okupirana stvarima, odlično radim kada imam gust raspored. Kao dete koje je svuda skakalo i treniralo balet 12 godina, naučila sam da budem disciplinovana, a to i moj posao sad od mene zahteva. Moraš da držiš stvari pod kontrolom ili ćeš pasti” konstatuje Hailey.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Hailey Baldwin

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Shawn Mendes ponavlja: Stvarno mi je mnogo drago zbog Justina Biebera i Hailey Baldwin!

5 thoughts on “Hailey Baldwin: Mrzela sam školu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.