Gušila se u suzama: Jesy Nelson vidno potresena na nastupu u Milanu!

Članica Little Mixa, Jesy Nelson nedavno je otvorila dušu o mračnim tajnama iz svog života još kada je Little Mix kao grupa bio na samom početku. Ona je tada otkrila da se borila sa anoreksijom i suicidnim mislima, kao i da je jednom prilikom pokušala samoubistvo, pa ju je upravo zato izvođenje pesme “The Cure” koja se nalazi na aktuelnom albumu devojaka “LM5” emotivno pogodilo na nastupu u Milanu.

“Svako ko prođe kroz borbu, još uvek prolazi kroz borbu, samo znajte da nikada niste sami i da je sve samo deo životnog puta”, rekla je Jesy publici pred početak pesme dok je sve propraćeno vriskom publike. Situacija je postala isuviše emotivna za Jesy kada je grupa stigla do refrena pesme “The Cure”, pa su je devojke zagrlile kako bi je utešile, dok je Jade ohrabrila publiku da peva u glas.

U jednom momentu Jesy u opšte nije bila u stanju da peva, gušeći se u suzama. “Malo sam se izgubila, ali više nisam,” prokomentarisala je Jesy. dok ju je Perrie ljubila u glavu.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Little Mix

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Danja nam šalje odličan Little Mix kviz!

3 thoughts on “Gušila se u suzama: Jesy Nelson vidno potresena na nastupu u Milanu!

  1. Koliko ja njih volim, nestvarne su u svakom smislu😍 Bilo bi lepo videti ih kod nas jednom👑

  2. Koliko su divne osobe, prijatelji, idoli, ma sve! Plačem samo dok ih gledam tako neverovatno snažne, a opet nežne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.