Zayn Malik: Šire se laži, zauvek ću voleti Perrie Edwards!

ZainMalik-09

Zayn Malik našao se na udaru svih medija nakon što se pojavila informacija kako je on surovo ostavio Perrie Edwards SMS porukom ali mladi pevač sad je ispričao svoju verziju čitavog događaja.

Malo pre napuštanja One Directiona Zayn je optuživan da je prevario Perrie s jednom devojkom na Tajlandu ali on kaže da nije zbog toga otišao. “Te dve stvari nisu bile povezane, jednostavno su se desile u gotov isto vreme. Nisam zato otišao – to sam odlučio još ranije.” On dodaje i da nikad nije želeo da povredi Perrie. “Poštujem je dovoljno da nikad ne bih raskinuo s njom preko poruke. Puno je volim i uvek ću je voleti i nikad ne bih okončao četvorogodišnju vezu na taj način. Ona to zna, ja to znam i javnost bi to trebalo da zna. Ne želim da idem u detalje samo bih da javnost zna da nisam uradio tako nešto.”

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Gigi Hadid: Nisam mogla da izdržim ni 10 minuta pre nego što sam počela da muvam Zayna!

One thought on “Zayn Malik: Šire se laži, zauvek ću voleti Perrie Edwards!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.