Jesy Nelson brutalno iskrena: Pokušala sam da se ubijem a terali su me da snimam spot nedelju dana posle

Jesy Nelson je od svog odlaska iz Little Mixa nastavila dalje i snimila i svoju solo pesmu, ali i dalje ne prestaje da priča o mračnim danima u grupi. Sve jezive tajne polako izlaze na videlo, a najgroznija je upravo ona o kojoj vam pišemo sad. Pevačica je pokušala sebi da oduzme život, bila je u bolnici, a u tim danima je uprkos svemu dobila poziv da mora da snima i spot!

“Bila sam u bolnici i tad su me zvali na spot za nedelju dana. Moja mama je saznala za to, i tada mi je rekla ‘nećeš više raditi ovo, Jes, ništa nam ne znači kao tvoja sreća’. Ja nisam znala šta da radim, ali ona je htela da me izvuče još tada. Bila sam na početku i grupa je bila još mlada, nisam znala kuda” priča Jesy brutalno iskreno.

Jesy je otvorila dušu o pokušaju samoubistva još u svom dokumentarcu “Odd One Out”, u kom je već moglo da se nasluti da se u grupi osećala kao uljez. Tužno je koliko je sve izgledalo idealno, a Jesy već godinama krije da je majka želela da je izvuče iz cele priče još pre mnogo godina.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Jesy Nelson

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Kraj ljubavi: Jesy Nelson obrisala svaki pomen svog dečka sa društvenih mreža!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.