Slažete li se? Ovo je deset najboljih neobjavljenih pesama Ariane Grande!

Stari i novi singlovi i albumi velikih zvezda kao što je Ariana Grande u ovom momentu zauzimaju svoje mesto na brojnim top listama širom planete, a pored silnog muzičkog materijala koji je snimljen zvezde naprosto nemaju dovoljno prostora da predstave sav materijal koji su ikada snimili, uključujući u to i neke duete koji su se dogodili, ali nikada nisu objavljeni (što je u Arinom slučaju duet sa Duom Lipom). Ipak, Billboard je odlučio da sastavi listu od deset najboljih pesama Ariane Grande koji nikada nisu zvanično objavljene!

10. Boyfriend Material (2012)
Ne treba zaboraviti Arianinu “Yours Truly” eru u kojoj je stvorena i pesma “Boyfriend Material” koju pevačica nikada zvanično nije predstavila, međutim pesmu je preuzela k-pop grupa za njihov drugi album “Pink Tape” davajući pesmi njihov lični pečat.

9. “OG Honeymoon Avenue” (2011)
“Honeymoon Avenue” je jedan od singlova koji je privukao dosta publike i upoznao je sa novom Arianom nakon Nickelodeona. Iako ova prva verzija nije bila dovoljno dobra da bi se našla na samom albumu, lako možete uvideti Arin rad i trud koji je uložila u nju.

8. “Emotions” (Mariah Carey cover, 2012)
Ariana nikada nije krila kolika inspiracija za nju je upravo zvezda devedesetih, Mariah Carey i jedan od njenih hitova je upravo pesma “Emotions” koju je Ari obradila i pokazala publici kakav glas ima. Sve što nedostaje samoj obradi jeste upravo Mariah pa bi to bio odličan duet!

Pročitajte još  Famoza music chart #172 - Glasajte za sve pesme koje volite!

7. “Don’t Dream It’s Over” (with Miley Cyrus) (Crowded House cover, 2015)
Ovaj duet nije tolika tajna za javnost, jedino nikada nije imao priliku da zauzme svoje mesto na muzičkim servisima i listama. Njihov duet se još tada pokazao kao dobra ideja, a zato smo samo četiri godine kasnije, odnosno ove 2019. godine dobili njihov duet sa Lanom Del Rey “Don’t Call Me Angel” snimljen za film “Charlie’s Angles”.

6. “Pink Champagne” (2010)
Ova pesma napisana je u saradnji sa Keshom i to je još jedna od pesama koja nedostaje albumu “Yours Truly” i snimljena je kada je Ari imala 17 godina. U oktobru 2013. godine Ari je objavila kao poklon fanovima jer su joj pomogli da dostigne svojih 10 miliona pratilaca na tada aktuelnoj društvenoj mreži Twitteru!

5. “Voodoo Love” (2011)
“Voodoo Love” je pravi prethodnih hit pesme “Black Magic” Little Mixa i u njoj se savršeno primećuje evolucija Arinog glasa između “Victorious” i “Yours Truly” ere. Ariana je ovu pesmu originalno snimila 2011. godine, a izvela ju je u scenskoj produkciji “A Snow White Christmas” tek u decembru 2012. godine, a ovo je čak bila potencijalna numera broj 10. na već pomenutom albumu.

4. “Knew Better Pt. 2” (2016)
Ova pesma se pokazala kao favorit publike na turneji, delimično zbog rep dela koji je pevačica umetnula u pesmu, ali tek nakon tri godine Ari se odlučila za smelije i otvorenije stihove koje peva kroz pesmu “7 Rings”, međutim kako mnogi ističu, stihovi: “Make a mistake, you better learn from it/ Play with tea, you get burned from it,” su i dalje neprevaziđeni.

Pročitajte još  Famoza music chart #107 - Glasajte za tri omiljene pesme svakog dana!

3. “Close to You” (Frank Ocean cover, 2019)
Frank Ocean važi za veliku zvezdu, a retko koji izvođač se usuđuje da izvede neku njegovu pesmu, međutim Ariana se nije uplašila izazova! Ari ne krije da se divi Franku, dok je u isto vreme svojim vokalom ovu numeru dovela do neverovatnih srazmera!

2. “Into You Remix” (feat. Mac Miller) (2016)
“Into You” je definitivno jedan od velikih hitova koji su zauzeli svoje mesto na “Dangerous Woman” albumu, a isto tako to je jedan od singlova koji je dobio pojačanje Arinog bivšeg tragično preminulog Maca Millera. Macov glas se sjajno uklopio u ovom remiksu, a mnogi ga smatraju dovoljno dobrim i za originalnu verziju koja je mogla da zauzme mesto na albumu.

1. “Better Days” (feat. Victoria Monét) (2016)
Ne gine ni saradnja sa Victoriom Monét sa kojom je ove godine predstavila pesmu “Monopoly”! Ipak, među brojnim saradnjama koje su ostvarile do sada, nalazi se i pesma”Better Days” koja je postala i himna žrtava terorističkog napada u Mančesteru 2017. godine i ona vaći za jednu od najuticajnijih numera koju je Ari ikada snimila.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Ari Grande najavila novi singl i spot sa "Dangerous Woman" albuma!

One thought on “Slažete li se? Ovo je deset najboljih neobjavljenih pesama Ariane Grande!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.