Ne odustaje: Jesy Nelson ozbiljno radi na svom proboju u Holivud!

Jesy Nelson odavno ne krije svoje glumačke ambicije a pre Little Mixa to je bilo nešto što ju je najviše zanimalo. Kako sad prenose britanski mediji, ona i pored ogromnog muzičkog uspeha želi da se vrati prvoj ljubavi.

“Jesy je bila u par filmova kao klinka, a gluma je nešto što je oduvek volela”, objavljuje The Sun. Po njima, Jesy sad ima još veću želju kad vidi koliko je Harry Styles dobro prošao nakon uloge u “Dunkirku”. Ona čak planira i da se preseli u Holivud ali tabloid tvrdi da to neće mnogo promeniti stvari u bendu.

“Devojke imaju dogovor da im Little Mix uvek bude na prvom mestu. Muzika im je prioritet tako da će Jesy morati da svoju filmsku karijeru usklađuje sa tim”. Kao što znamo, i Jade Thirlwall ima slične ambicije a malo joj je falilo da glumi Jasmine u Disneyevom igranom filmu “Alladin”!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Jesy Nelson

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Brutalno iskrene Little Mix: Poludele smo što nismo pobedile na BRIT Awardsu!

One thought on “Ne odustaje: Jesy Nelson ozbiljno radi na svom proboju u Holivud!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.