Gotovo evropska avantura Hailey i Justina, sve je spremno za venčanje?

Niko živi ne zna šta se tačno dešava sa Justinom Bieberom i Hailey Baldwin, gde pre svega mislimo na njihov bračni status. Jedino što je sigurno jeste da oni žele veliko venčanje, a mediji nagađaju da su završne pripreme u toku!

Nakon avantura po Italiji i Švajcarskoj, Hailey i Jus su se vratili ne u Ameriku, već pravo u Kanadu, odnosno Ontario gde je Justin nedavno kupio veliku kuću za pet miliona dolara. Upravo se govori o tome da će se svadba desiti na tom mestu, a glasine idu od toga da će to biti danas, pa do najave da će se desiti za par meseci.

Kako piše Elle, nema sumnje da su se Justin i Hailey već venčali na brzinu, ali je stvar što to ne smatraju zvaničnim sve dok se ne desi i crkveno venčanje, odnosno svadba. Šta god da se desi, očigledno je da su Hailey i Justin odabrali jedno drugo!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Da li će Justin i Selena zaista zajedno proslaviti Novu godinu?

One thought on “Gotovo evropska avantura Hailey i Justina, sve je spremno za venčanje?

  1. Zavrslili evropsku turneju tj podelili pozivnice za vencanje! Pogodite ko ide na big wedding? Ja IVET👰

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.