Gotovo evropska avantura Hailey i Justina, sve je spremno za venčanje?

Niko živi ne zna šta se tačno dešava sa Justinom Bieberom i Hailey Baldwin, gde pre svega mislimo na njihov bračni status. Jedino što je sigurno jeste da oni žele veliko venčanje, a mediji nagađaju da su završne pripreme u toku!

Nakon avantura po Italiji i Švajcarskoj, Hailey i Jus su se vratili ne u Ameriku, već pravo u Kanadu, odnosno Ontario gde je Justin nedavno kupio veliku kuću za pet miliona dolara. Upravo se govori o tome da će se svadba desiti na tom mestu, a glasine idu od toga da će to biti danas, pa do najave da će se desiti za par meseci.

Kako piše Elle, nema sumnje da su se Justin i Hailey već venčali na brzinu, ali je stvar što to ne smatraju zvaničnim sve dok se ne desi i crkveno venčanje, odnosno svadba. Šta god da se desi, očigledno je da su Hailey i Justin odabrali jedno drugo!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Becky G: Divim se Demi Lovato i Justinu Bieberu, inspirišu me!

One thought on “Gotovo evropska avantura Hailey i Justina, sve je spremno za venčanje?

  1. Zavrslili evropsku turneju tj podelili pozivnice za vencanje! Pogodite ko ide na big wedding? Ja IVET👰

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.