Pete Davidson o Arianinom prasetu: Počinje da ujeda, jedva čekam da se ugoji!

Ariana Grande ima jako neobičan ukus kada su kućni ljubimci u pitanju, tako da ona i njen verenik Pete Davidson od skoro postali vlasnici jednog praseta – koje polako postaje vrlo „opasno“!

Naime, prasence Piggy Smallz jedna je od tema kojih se dotakao Pete Davidson u intervjuu sa Seth Meyersom, a kako komičar priča, bio je jako iznenađen činjenicom da je Ari nabavila prase! „Smem li da kažem? Ta devojka, samo je bila u fazonu ’želim svinju’, i za sat vremena je stigla kod nas. Devojka je nabavila je**no prase za svega sat vremena“ pričao je Pete, kao da je impresioniran.

„Prva dva dana činilo se da se uopšte ne mrda, ali počelo je da ujeda“ nastavlja Pete priču o prasetu, koje je inače i tetovirao na svom telu, pokazujući njemu i njegovoj vlasnici svoju ljubav! „Volim ga i želim da bude veliko i debelo“ zaključuje Pete – neki Arianatori i nisu veliki ljubitelji Peteovih izjava jer su previše eksplicitne, ali ovaj momak je izgleda samo toliko zaljubljen da ne može da o tome ne govori.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  VIDEO: Ariana predstavila novu pesmu i otpevala duet s Nicki Minaj!

One thought on “Pete Davidson o Arianinom prasetu: Počinje da ujeda, jedva čekam da se ugoji!

  1. Bez uvrede,ali bolje naka vise zacepi.Jer samo sramoti Arianu,kada god otvori usta!!!I njegovih izliva ljubavi!!! 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.