Porodičan život: Justin Bieber se seli u Kanadu i vodi Hailey sa sobom!

Justin Bieber pokazuje želju da se skrasi, jer je za narednu godinu najavljena njegova svadba sa Hailey Baldwin. Kako pojedini mediji pišu, on planira i da napusti Ameriku i vrati se da živi u svoju Kanadu.

“On želi da nestane iz Los Anđelesa i Njujorka”, piše Us Weekly. “Paparaci su svuda i on je umoran od toga. Justin želi normalan život, a kod kuće je pronašao mir. Da je tako svedoči nam i to što je on tamo nedavno kupio kuću vrednu pet miliona dolara koja sadrži sve, od hipodroma do privatnog ulaza na jezero.

Kako se navodi, i planovi za venčanje idu po planu, ali trenutno postoji mali problem – mesto na kome su hteli da se venčaju je ranije bukirano! “Oni žele da taj dan bude savršen”, kaže jedan izvor ali ne objašnjava da li su oni odlučili da venčanje bude na drugom mestu, ili su zamenili datume.

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Justin ne veruje da se Demi šalila: Mora da je bila umorna pa je pričala gluposti!

2 thoughts on “Porodičan život: Justin Bieber se seli u Kanadu i vodi Hailey sa sobom!

  1. Samo zelim da Justin bude srecan,nadam se da ce sve ovo zavrsiti dobro, da Hailey nije tu iz koristi…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.