Savršeno je! Ana-Maria je napravila video za Biebsov novi megahit, “Despacito”!

Draga Famoza, već sam jedanput pisala i vi ste objavili moje uređivane slike Justina Biebera, i puno vam hvala na tome. Sada sam došla na potpuno drugačiju ideju za koju mislim da nitko još sa Balkana nije došao.

Ovako, kao što znate Justin je izbacio novu pjesmu na španjolskom jeziku u suradnji sa Luis Fonsi – jem i Daddy Yankee – jem pod nazivom ” Despacito “, i kako pjesma nema još spot, odlučila sam napraviti fan made video na nju sačinjen od spotova ostalih Justinovih pjesama… Belieberi će znati iz kojih su pjesama isječci… Eto to je sve, nadam se da ćete objaviti ovo kako bi drugi mogli vidjeti moj video i lajkati ga. Nadam se da će ga i Justin primjetiti.

P.S. Ako imate problem sa reproduciranjem videa, otvorite ga pomoću aplikacije youtube i otiđite na moj youtube račun Ana-Maria Buljan. Ukoliko se video neće otvoriti preko mobitela, probajte preko kompjutera. Hvala vam, vaša čitateljica Ana-Maria.

Fan action jeste rubrika za sve aktivnosti naših fandoma! Ukoliko pravite okupljanje ili akciju na društenim mrežama i želite da je reklamimo, ukoliko ste uspeli da zadobijete pažnju neke zvezde ili želite da nas obavestite o nekom uspehu vašeg fandoma, pišite nam na [email protected] a u naslovu navedite Za Fan Action

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Amy nam šalje svoj kviz o Justinu Bieberu!

5 thoughts on “Savršeno je! Ana-Maria je napravila video za Biebsov novi megahit, “Despacito”!

  1. Okejj..OVOO JEE SAVRSEENOOOO ZNACIII PREEPREDOBROO JEE SVAKAA CASTTT STVARNOO..NADAM SE DA CE GA JUS PRIMJETITII…..

  2. iII DA OSTAJEE SVE DOBROO SAMO SI MOGLA STAVIT NESTO OD SKORANJIH PESAMA.(SAMO MOJE MISLJENJE)Ajj je stv ne mogu da vjerujem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.