Mediji tvrde: Pripreme u toku, venčanje Justina i Hailey je naredne godine!

Za razliku od drugih zvezda čije veridbe traju do unedogled, Justin Bieber i Hailey Baldwin ne planiraju tako nešto, već se sad spremaju za svoje venčanje koje možemo očekivati naredne godine.

Tako makar tvrdi E! News koji dodaje da Biebs i Hailey to imaju kao redovnu temu svojih razgovora. “Justin i Hailey pričaju o planovima za venčanje i žele da veridba bude kratka. Žele da budu u braku naredne godine i da svadba bude mala”, priča jedan izvor. “Obe familije su uključene u sve i ne žele da od toga prave veliku stvar. Neće to biti raskošna ceremonija.”

Hailey je veoma mlada, s obzirom da joj je tek 21 godina, ali isti izvor kaže da je ona ta koja se aktivnije sprema. “Hailey je već iznela svoje želje toga kako treba da joj izgleda venčanica i druga odeća za taj dan. Proces je pokrenut.”

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Zna koliko im to znači: Justin Bieber iznenadio maleni hokejaški tim!

One thought on “Mediji tvrde: Pripreme u toku, venčanje Justina i Hailey je naredne godine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.