Devojka tvrdi da nosi dete Sebastiana Yatre i da je on ignoriše!

Sebastian Yatra definitivno je raskristio sa Tini, a ako su nove priče tačne, ona samo može da bude presrećna što je to tako. Naime, mediji danas pišu o devojci koja tvrdi da je muzičar otac njenog deteta, kao i da uporno izbegava da joj se javi i ponese odgovornost.

Naime, kako prenosi Diario Show, popularnost Sebastiana Yatra prosto je eksplodirala na društvenim mrežama, a nakon što se tamo oglasila jedna devojka koja tvrdi da njena prijateljica iz Madrida očekuje dete sa pevačem!

“Jedini razlog zašto sam napravila ovaj profil jeste da pronađem Sebastiana Yatru što pre. Devojka čeka njegovo dete, a on odbija da joj se javi”, napisala je ona u svom prvom tvitu. “Mi samo želimo da se on javi našoj prijatelji, važno je da ponese odgovornost. Treba da priča sa njom, jer ona stalno piše i njemu i njegovom timu na Instagramu, a ne dobija odgovore. Jako je pogođena zbog toga.”

“Sebas, traže te svuda! Devojka koja je zatrudnela sa tobom te traži! Madrid te čeka, a mediji u Madridu već joj nude mnogo novca za ispovest. Ona samo želi da joj ti odgovoriš na poruke, ništa više. Imam sve uslikano. Interesantno, ova devojka tagovala je čak i Tini Stoessel, nadajući se da i ona može da pomogne.

Naravno, ovo nije prvi put da zvezde optužuje da imaju decu, a takve priče često ne budu istinite. Bilo ko je mogao da napravi ovakav profil i počne da širi priče, mada to i nije tako bezazleno, jer Sebastian može da pronađe tu osobu i tuži je za povredu ugleda.

Pročitajte još  Latino k-pop: Monsta X objavili spot sa Sebastianom Yatrom!

Ostaje da vidimo da li će se Sebastian javiti, naročito kad se ima u vidu ta svojevrsna pretnja da će se navodna buduća majka njegovog deteta obratiti medijima ukoliko se on ne javi njoj. Mnogi se pitaju i da li ovo znači da je Sebastian varao Tini!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Sebastian Yatra

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Devojka tvrdi da nosi dete Sebastiana Yatre i da je on ignoriše!

  1. Ma dajte, pa nisu zvezde toliko lude pa se spandjaju sa nekim tako usputnim, nije ovo americki film. Necastan nacin za privlacenje medijske paznje i eventualnog izvlacenja novca. Ako je zaista trudna mogla je sama da napravi profil i javi se. Ali naravno da nece kad bi to oktrilo identitet ili sta vec.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.