Ari, Camila, Shawn, BTS… Kids’ Choice Awards se održava i vodi ga Victoria Justice!

Kids’ Choice Awards je voljena dodela nagrada u celom svetu, a kao što je otkazano sve što volimo zbog korona virusa, tako ni KCA ne može da se održi u prirodnim uslovima ove godine. Ipak, kao što je nemačka verzija ove dodele održana onlajn sa voditeljkama Lisom i Lenom, tako će i original KCA ipak biti održan, ali “na daljinu” i bez gostiju!

Kids’ Choice Awards će se po prvi put od postojanja do danas održati onlajn dok njegovi učesnici ostaju izolovani kod kuće, jer je to jedino rešenje da se uopšte održi. Prenos se očekuje u subotu, 2. maja u 20 časova na Nickelodeonu po američkom vremenu, a slogan mu je “Celebrate Together” (“slavimo zajedno”), iako su svi učesnici nažalost udaljeni jedni od drugih.

Ova odluka pala je tek nakon što su organizatori videli projekte “iHeart Living Room Concert for America” i “Global Citizen’s One World: Together At Home” koji su odlično prošli, a šou je trebalo da se održi još 22. marta kad je bio samo otkazan. To će biti prva dodela nagrada u Americi koja će na ovaj način biti prikazana.

Victoria Justice će iz svog doma biti vaš domaćin i prenositi događaj, a prezentovaće i donaciju od milion dolara “No Kid Hungry” od ekipe koja će ići siromašnima pogođenim korona virusom.

Dwayne Johnson, Ariana Grande, Kristen Bell, Josh Gad, Camila Cabello, Millie Bobby Brown, Ellen DeGeneres, BTS, Shawn Mendes, Lil Nas X, Dove Cameron i mnogi drugi izvođači pojaviće se na dodeli, tako da ne sumnjamo da će biti interesantno uprkos situaciji i uslovima u kojima se održava šou!

Pročitajte još  Famoza music chart #90 - Glasajte za tri omiljene pesme svakog dana!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

7 thoughts on “Ari, Camila, Shawn, BTS… Kids’ Choice Awards se održava i vodi ga Victoria Justice!

  1. Kada mislite pojaviti hoce li izvodaci pjevati iz kuce ili ce samo biti nominovani i pokazati se kao pobjednici??

  2. Kod nas ce biti emitovano kasnije ili mozda nece uopste. Mada mislim da hoce, po planu je trebalo da se emituje kod nas tri dana posle ali nije jer si i kod njih otkazali ali ste sto nisu kao kod njih pusti best of.

  3. Ah da Miranda poznata kao Karli iz serije iCarly vodi bilo bi jos lepse… Jedva cekam da vidim Jace, nadam se da ce se pojaviti ako dobije nagradu a verujem da hoce jer je dobija poslednjih 3 godina ahah.

  4. Na Nickelodeonu su rekli da ce biti emitovano samo sa srpskim prevodom,i koliko sam ja shvatila to nece biti dodela nagrada vec samo ce da prikazuju momente iz prethodnih kca's

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.