Famoza music chart #195 – Glasajte za pet omiljenih pesama!

I nakon toliko nedelja Shawn Mendes, Camila Cabello i “Senorita” ne daju prvo mesto nikome, ali ove nedelje smo definitivno imali oscilacija kad su druge pozicije u pitanju! Cam i Shawn ne daju ni da druge njihove pesme ispadnu, a Tini je ove nedelje prošla znatno bolje nego prethodne.

Camila Cabello ove nedelje dobija šansu da se zadrži na listi ne samo pesmom “Shameless” već je tu i njen drugi singl “Liar”, dok je novitet “How Do You Sleep?” od Sama Smitha odmah ispao. Charlie Puth takođe nije proveo mnogo vremena na listi, ali novitet koji vam se definitivno dopada je “Don’t Call Me Angel” koji je startovao na šestom mestu!

Glasanje traje do srede, 25. septembra u 12h! Broj zvezdica pored imena izvođača označava koliko je ta pesma puta bila na prvoj poziciji top liste! Glasati možete svakog dana za sve pesme koje vam se dopadaju! Vaše predloge za narednu top listu očekujemo u komentarima!

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Veliki fan: Ariana Grande otpevala pesmu iz Sunđer Boba „Ovaj roštilj nije dom“!

3 thoughts on “Famoza music chart #195 – Glasajte za pet omiljenih pesama!

  1. Prijedlog za sljedeću listu: 'Chicken noodle soup' J-hope ft. Becky G. Sjajna pjesma!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.