Famoza music chart #111 – Glasajte za koliko pesama želite ali samo jednom!

Marcus i Martinus i ove nedelje su prilično ubedljivo prvi na našoj top listi čime su pokazali da prošlonedeljna pobeda nije bila slučajna ali nas i sve ohrabruju da je odluka o dolasku momaka u naš region bila prava!

Njima najbliža je bila Tini Stoessel sa “Te Quiero Más” a odlično se drži i Camila Cabello koja je skočila na mesto broj tri! Ove nedelje oprostili smo se od novih singlova Jorgea Blanca i Jamesa Maslowa a na njihovo mesto dolaze nove pesme Lali Esposito i Marije Žeželj! Sistem glasanja ostaje isti kao do sad – koliko god pesama želite ali samo jednom!

Glasanje traje do ponedeljka, 11. decembra u 12h! Broj zvezdica pored imena izvođača označava koliko je ta pesma puta bila na prvoj poziciji top liste! Glasati možete samo jednom ali za koliko god pesama želite!! Vaše predloge za narednu top listu očekujemo u komentarima!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Selena Gomez objavila izlazak albuma, ali niko ne zna kako se on zove!

19 thoughts on “Famoza music chart #111 – Glasajte za koliko pesama želite ali samo jednom!

  1. Žao mi je što je ispala Gone is the night, ali nema veze idemo dalje. Sretno svima i Jorgisti uključimo se sada ispale su nam dvije pjesme!😁

  2. Bravo za Camillu! Glasala sam za: Eda, Shawna, Ari, Tini, Camillu, Echame La Culpa, Tay. Skoro pa za cijelu listu hah 😂

    1. Hahaha, odrasti dete. A i da ispadne pa šta? Barem smo mi Tinisti bili prvi godinu i 7 meseci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.