Billie Eilish fanovi ukrali prsten na koncertu! (video)

Billie Eilish za vikend je održala koncert na Austin City Limits festivalu u Americi, a tamo se desio nezapamćen skandal, jer ju je neko iz publike opljačkao dok je ona bila na sceni! Naime, Billie je ostala bez prstena dok je bila okružena fanovima tokom izvođenja pesme “Ocean Eyes.”

Billie je nestanak primetila ubrzo pošto se vratila na scenu, a sve je prokomentarisala rečima, “Neko mi je ukrao prsten! To mora da je moja greška.” Ipak, ona nije dozvolila da joj lopov pokvari lepo raspoloženje, pa je dodala, “Zadrži ti to. Čuvaj to. Jel ti ok sad? Da li se loše osećaš? Ne? OK, ja da.”

Iz publike je tad krenulo skandiranje da se prsten vrati, ali Billie je poručila svima da to nije toliko važno. “Prsten je zauvek nestao. U redu, ne brinite zbog toga. Ko go da ga je uzeo, vodite računa o njemu, u redu?” Mi samo možemo da pitamo lopova, šta je poenta svega, jer teško da će nekog impresionariti hvaleći se da ima nešto što je ukrao od nekog.

Pročitajte još  Nedelje giveawaya: Famoza u saradnji sa Universalom vam poklanja tonu albuma!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Billie Eilish

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.