Evo kako i kada možete gledati Fortnite šou Ariane Grande!

Ariana Grande voli da pomera granice, pa se njen koncert može odvijati čak i u igrici! Slično Travisu Scottu koji je pripredio astronomsko iskustvo za Fortnite, na istoj platformi će se oprobati Ari, koja će vam pevati kroz svet kakav do sad niste videli!

Prvi koncert je najavljen za 7. avgust u ponoć, ali će šou biti emitovan i u nedelju u 20 časova i ponedeljak u 6 ujutru i ponovo ponoć. Još jedan termin za nedelju je 16h, što je za našu publiku možda i najidealnije. Savet je uključiti se sat vremena pre, da bi bilo dovoljno mesta za sve pre nego što se 30 minuta pred šou ukrcate u The Rift Tour!

Igrica će biti dostupna na svim mogućim uređajima: PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series, Nintendo Switch i Android (dakle, samo ne Apple). Igračima će biti dozvoljeno da učestvuju u interakcijama sa svetom na razne načine, a Arine pesme će ići u pozadini! Pogledajte i trejler:

Kao što smo već pisali, od ovog zadovoljstva bi Ari mogla da zaradi i milione, kao što je to uspeo njen kolega Travis, tako da u pitanju je veliki projekat sa mnogo truda, ali i profita!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Ariana Grande: Ugledam se na Miley Cyrus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.