Famoza music chart #210 – Glasajte za sve omiljene pesme!

Usled našeg greške sa kasnim objavljivanjem liste, ove nedelje stigao je mali broj glasova. Međutim, to nije puno poremetilo stanje na našoj top listi gde je Ariana Grande još jednom trijumfovala sa pesmom “7 rings”. Ari je zadržala visoke pozicije i sa drugim numerama, dok je Tini nastavila da tone.

I ove nedelje imamo tri noviteta, među kojima su nove numere Lady Gage, Harryja Stylesa i Taylor Swift, pa ostaje da vidimo da li će se one i zadržati na listi!

Glasanje traje do srede, 11. marta u 12h! Broj zvezdica pored imena izvođača označava koliko je ta pesma puta bila na prvoj poziciji top liste! Glasati možete svakog dana za sve pesme koje vam se dopadaju! Vaše predloge za narednu top listu očekujemo u komentarima!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Danas je omiljeni dan u godini za Arianu Grande i njen Instagram postaje spektakularan!

6 thoughts on “Famoza music chart #210 – Glasajte za sve omiljene pesme!

  1. Famozo, može li od sljedećeg puta promjena da glasanje bude ograničeno, npr najviše 4 pjesme?

  2. Nemojte se iznenadit ako Tinine pjesme ispadnu🙁 Zaobisla nas je i na ovoj turneji tako da fandom zapocinje zimski san🙁🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.