Datumi Tinine turneje su konačni, zakazan finalni datum!

Turneja Martine Stoessel “Quiero Volver” je možda jedna od najneobičnijih do sada kada se u obzir uzmu raspored i proređenost nastupa do te mere da ona traje nešto oko godinu i po dana. Pevačica je svoju turneju startovala 1. decembra 2018. godine iz svog rodnog grada, Buenos Ajresa, da bi nakon toga održala seriju koncerata u Argentini, ali i čitavoj Južnoj Americi. Tokom čitave turneje koja je proređena, pevačica je dovodila veliki broj gostujućih izvođača, promenila veliki broj kostima, ali i repertoar.

Nakon silnog čekanja pevačica je krajem 2019. godine objavila i datume za naš kontinent, čiju turneju će započeti za oko tri nedelje, koja uključuje mali broj nastupa u par zemalja od kojih je Nemačka dobila najveći broj nastupa (čak pet!). Karte su ovog puta veoma pristupačne, uključujući i Meet&Greet koji košta oko 120 evra i uključuje karte za koncert i najbolja mesta, uz to da se pre ili posle dobiju neki pokloni i mogućnost upoznavanja i fotografisanja sa Tini. Tini će obići Španiju, Nemačku, Italiju, Francusku, Holandiju, Švajcarsku i Belgiju u okviru svoje turneje i završiće je 10. marta u glavnom gradu Španije, nakon čega se vraća u svoju rodnu Argentinu.

Tini će nakon završnog nastupa u Evropi održati još jedan koncert u Argentini i to 14. marta koji je ujedno i poslednji, završni nastup na turneji u Movistar Areni. Čitava turneja nije održana na mestima većih kapaciteta, što je sušta suprotnost sa “Got Me Started” turnejom. Ovaj završni nastup u Argentini potvrđuje samo da će Tini dan nakon nastupa u Madridu pokupiti svoje stvari i otići nazad za Južnu Ameriku, što u potpunosti ubija svaku nadu i realno govori da su datumi za evropski deo ove turneje zvanično i konačni, iako je njen tata Alejandro na Twitteru dao nade Tinistima iz Evrope da će Tini napraviti velike stvari i na našem kontinentu. Međutim, odmah nakon završetka turneje, možda na leto ove godine, pevačica možda predstavi treći album koji će usloviti novu turneju, a mi se nadamo da će ona imati suštinu značenja te reči.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Tini Stoessel

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Zvuči moćno: Tini je imala svoj prvi koncert u 2018. godini! (video)

6 thoughts on “Datumi Tinine turneje su konačni, zakazan finalni datum!

  1. Nema veze, pa nije joj ovo zadnja turneja. Sljedeci put se malo vise potrudite stupiti u kontakt s organizatorom koji ima namjeru je dovesti. Samo molim vas sad nemojte i vi pocet pisat negativno o Tini jer Tini to nije zasluzila. Ona je sjajna osoba, vjeruj te mi. I nije uopce problematicna, dapače, jedna je od najneproblematicnijih zvjezda. Zbilja je sjajna i talentirana i mozda je promijenila stil odjevanja al to nije razlog odmah za napadanje da se mijenja i da postaje problematicna. Jbt, pogledajte Nicki Minaj iliti Kim Kardashian ili Arianu koja je isto imala plasticne operacije. Tini cak ni nije imala.

    1. Ne vredi ni pokušavati kad neće da dođe :/ U Beču pevala pred 20.000 ljudi na prošloj turneji, sad neće da dođe. Jako zanemaruje Evropu i publiku kojoj više znače pesme na engleskom.

  2. Nema smisla da sad kazem ,,kraj, necu je vise podrzavati." Ona je moj idol od 2015 i nema veze ako(mzd) nikad ne dodje na Balkan ja cu sebi da postavim ciljeve da mogu poci u neku stranu zemlju da je vidim uzivo❤
    To preporucujem i ostalim Tinistima!

  3. Ocekivano nije zakazala ni jedan nastup na Balkanu, ali treba li odustati? Mozda Quiero Volver Tour nije bio nasa sansa? Kako god da je, tako je, proslo je! Znam da nas je "malo" na Balkanu (u smislu da na koncert u Beogradu ne bi doslo vise od 5000 Tinista, a Stark Arena prima oko 20000 sto bi znacilo da bi bilo mnogo slobodnih mesta) Drago mi je zbog informacije sto vise ne peva iskljucivo u arenama, vec i u znatno manjim klubovima… Nase da porastemo tj. da nas bude mnogo vise da bi pokazali i Famozi i organizatorima da je interesovanje za Tini ovde ogromno i da Balkan ne odustaje! Famozo, sta preporucejete da uradimo? Probali smo sa mnogo videa, edita, akcija, ali sve je bilo uzaludno… poruka Martine Stoessel za Srbiju je za sad jedini izvor svetlosti i nade za Tinin dolazak… Shvatam Vas da se trudite i da radite mnogo i da smo dosadni sa ovakvim pitanjima i da ste napisali citavu vest o ovoj temi… Hvala Vam zato sto se trudite i na neki nacin nam dajete vetar u ledja!

    1. Voleli bismo da znamo šta je rešenje :/ Ne želimo da zvučimo neskromno, ali sa naše strane radimo sve – pišemo puno o njoj, na top listama, snimila vam je i taj video, delimo albume…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.