Tini započela nastupe po Evropi, primećeni Tinisti iz Hrvatske i Srbije!

Dok je još jedna turneja Martine Stoessel ostala za nas sa Balakana samo san, Tini je 20. februara započela svoju kratku “Quiero Volver” turneju po Evropi, među kojima su prve destinacije u nama ne tako dalekoj Italiji, koja je ujedno možda i najbliža destinacija u okviru ove turneje mlade Argentinke. Prvi nastup održan je u Milanu, gde je Tini samo dan ranije održala poseban događaj za izabrane fanove u saradnji sa muzičkom platformom Spotify Italija, pa se dobar deo vremena družila sa fanovima, pričala sa njima, slikala se i održala mali privatni akustični koncert. Među najvernijim fanovima, našla se i svima dobro poznata DarkTini, koja ipak nije želela da priča o ovom događaju široj javnosti (to jest ostatku fandoma) iz prostog razloga jer par meseci unazad nailazi na veliki broj uvreda jer je veći broj puta imala priliku da sretne Tini.

Kod vedrijih tema, koncert je prošao u najboljem redu, sa već dobro poznatim repertoarom i kostimima, a Tinisti su se sjajno pokazali prilikom pevanja Martininog najnovijeg singla “Recuerdo” koji je predstavila početkom ove 2020. godine. Naredna destinacija bio je Bassano del Guapa, 22. februara, gde su primećeni neki Tinisti iz našeg regiona, od strane porodice Stoessel!

Reč je o jednoj Tinisti iz Srbije koja je bila na koncertu i koja je snimala Tini dok je izvodila pesmu “Diciembre”, a njen Story je repostovala na svoj, niko drugi nego sama Tini! Kad smo kod Tinista iz ostatka regiona, dve devojke iz Hrvatske imale su tu sreću da ih primeti Martinina mama, Mariana koja je podelila njihovu fotografiju sa zastavom Hrvatske!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Tini Stoessel

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Martina Stoessel: Fanovi su ohrabrili Sebastiana i mene da budemo zajedno!

2 thoughts on “Tini započela nastupe po Evropi, primećeni Tinisti iz Hrvatske i Srbije!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.