Demi Lovato otkazala svoju svetsku turneju, interesuje je samo da ozdravi!

Iako je bilo bojazni da će Demi nakon izlaska iz bolnice nastaviti po starom, pevačica je odmah otišla na kliniku za odvikavanje gde će očigledno ostati duže vreme, a najbolji dokaz za to je otkazivanje čitavog ostatka “Tell Me You Love Me” turneje.

Demi je dala odobrenje svom timu da otkaže datume koji su podrazumevali osam koncerata, od čeka šest u Južnoj Americi i dva u Meksiku, od kojih je prvi bio u planu za 18. septembrar. “Želimo sve najbolje Demi Lovato i nadamo se da ćemo je videti uskoro u Južnoj Americi”, stoji u poruci Live Nationa i Lotus Productionsa koji su bili organizatori.

Demi je prethodno već otkazala seriju koncerata u Americi kao i humanitarni koncert u Torontu, ali nema sumnje da fandom to razume kao i da su srećni što pevačica pokazuje da joj je zdravlje važnije i od miliona dolara koje bi zaradila novim nastupima. Mediji su doduše ranije navodili i da Demi nema izbora, jer su joj čitav tim i porodica poručili da će je napustiti ako ne želi da se vrati na pravi put.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Demi Lovato nakon nove tragedije: Psihička bolest nije zločin!

3 thoughts on “Demi Lovato otkazala svoju svetsku turneju, interesuje je samo da ozdravi!

  1. Žao mi je sto je turneja otkazana al sad je najbitnije da ona bude dorbo i da ode na odvikavanje

  2. To je pametna odluka, zdravlje svakom treba bit preče čak i od karijere.
    Znam da će se oporaviti i da će vjerovatno sve nadoknaditi svom fandomu.
    Samo se iskreno nadam da si više neće ovo dopuštati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.