Tako blizu, a tako daleko: Nicki Minaj objavila datume evropske turneje!

Dugo se pričalo da će Nicki Minaj možda posetiti i naš region na svojoj narednoj evropskoj turneji, zatim su nastali određeni problemi vezani za Nickinu turneju po Severnoj Americi, i datumi za Evropu stigli su tek sada, nažalost bez Balkana na listi gradova.

Nicki je na Instagramu objavila fotku karte Evrope i naznačila je na karti gde sve dolazi, međutim, vrlo lako ćete uočiti da je težište njene turneje ponovo na najbogatijem delu Evrope, odnosno na zapadu, pa je za Englesku i Nemačku zakazano dosta koncerata, kao i za Francusku. Turneja, ipak, nije uopšte velika, i Nicki je osim Balkana preskočila čak i Italiju i Španiju, i naravno čitavu istočnu Evropu.

Izvođač kog Nicki vodi sa sobom je Juice Wrld a ne Future koji je bio planiran za njenu turneju po Severnoj Americi! Nicki u Evropi ostaje svega mesec dana i prvi datum zakazan je 21. februara kada će Nicki doći u Minhen, a već 28. marta reperka će svoju turneju završiti u Ženevi – nama će svakako prići najbliže 25. februara kada će doći u Budimpeštu.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Nicki Minaj

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Nicki Minaj opet napada Miley: Baš si hrabra kad kritikuješ mene!

3 thoughts on “Tako blizu, a tako daleko: Nicki Minaj objavila datume evropske turneje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.