ITZY: Mi ne pevamo o ljubavi, već o samopouzdanju!

Novija ženska K-pop senzacija kojoj se prognozira veliki uspeh tokom 2020. godine je bend ITZY, koji osvaja zbog svog razigranog stila, a kako devojke u intervjuu za Refinery29 otkrivaju, one smatraju da se i tema njihovih pesama razlikuje od drugih i da ih je upravo to vinulo u zvezde!

Čak i prvi singl devojaka pod nazivom “Dalla Dalla” znači “Drugačije”, a one upravo i žele da se razlikuju od drugih bendova: “Mnogo je izvođača koji govore o ljubavi, ali mislim da naša jedinstvenost zapravo i potiče od toga što mi ne obrađujemo te teme, već se fokusiramo na samopouzdanje, na ljubav prema sebi” kaže vođa benda Yeji.

“Mi ne smanjujemo značaj ljubavi, naravno, ali smatramo da u svojim tinejdž godinama i dvadesetim treba otkriti sebe i saznati ko si zapravo – zato veličanje ljubavi prema sebi za nas ima značaj” tvrdi Ryujin. Istom temom bave se i u pesmi “Icy”.

Iako su ove devojke kraljice samopouzdanja u svojim numerama, i one same priznaju da nisu imune na sumnje u sebe, kao što niko nije. “Naše pesme jesu o ljubavi prema sebi i mi se trudimo to da apsorbujemo. Ali i mi smo ljudi, pa se i ja ponekad osećam loše” priznaje Lia. “Jedan način koji mi je mnogo pomogao je čitanje pisama od našeg fandoma, ponekad samo sedim u sobi i čitam njihove reči, budem preplavljena njihovim rečima. Zahvaljujući fanovima, veći deo naše grupe stekao je jako samopouzdanje posle debi singla” otkriva ona.

Pročitajte još  BTS izdominirali na MAMA, pogledajte najbolje nastupe!

Yuna u intervjuu odaje počast njihovoj koleginici Yeji koja je lider benda, upravo jer smatra da je ona rođena za lidera! “Yeji zaista daje snagu. Ponekad je naš raspored užasno pretrpan i umemo da postanemo osetljive, ali ona je jako pažljiva i uvek zna kako da ohrabri čoveka i učini da budemo pozitivnije” zaključuje Yuna.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/ITZY

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

2 thoughts on “ITZY: Mi ne pevamo o ljubavi, već o samopouzdanju!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.