Uhvaćen: Justin Bieber slagao da bi odbranio Scootera Brauna od Taylor Swift!

Justin Bieber trudi se da ovih dana zaštiti svog menadžera i pre svega prijatelja Scootera Brauna, pa se usput izvinio Taylor Swift zbog fotke sa Kanyeom Westom i Scooterom koju je objavio na svom Instagramu u vreme kad je ona bila pod žestokim napadima upravo Kanyea i Kim Kardashian. Međutim, dok je Biebs tvrdio da Scooter nikakve veze nema sa tim, čini se da je pevač slagao.

Kako je neko primetio na Twitteru, Justin Bieber je objasnio da je on napravio ovu sliku i postavio ovu sliku, što je nemoguće, jer ovde vidimo da je Biebs u krupnom planu, a Kanye i Scooter na sličici. Svako ko je koristio FaceTime i slične aplikacije za video razgovor zna da kad zovete, vašu sličicu vidite u malom prozoru, dok je osoba koju zovete preko ostatka ekrana.

Ovo znači da su Scooter ili Kanye napravili sliku i poslali mu je kako bi je on postavio na Instagram, ili još gore, možda se Scooter sam ulogovao kod Justina da bi to uradio, jer nije nimalo čudno da menadžeri zvezda ponekad objave nešto za njih. Taylor Swift je u svom obraćanju javnosti rekla i da nju Scooter mrzi, ali mnogi drugi ljudi su se oglasili rekavši da to nema veze sa istinom i da nikad ne bi sarađivali sa takvim čovekom.

Pročitajte još  Slučajno? Nakon Selene i Justin Bieber doputovao u letovalište u Meksiku!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Hailey Baldwin

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Uhvaćen: Justin Bieber slagao da bi odbranio Scootera Brauna od Taylor Swift!

  1. Pa sad, za FaceTime ne znam, ali npr. na Whatsapp-u mogu da se zamene slicice tj. da je moja slika preko celog ekrana a slika osobe s kojom pricam u uglu, mada ne izgleda nemoguce da je Scooter podvalio Jusu znog Tay… Ko zna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.