Scooter Braun insistira: Taylor laže, nije htela da kupi svoje pesme

Scooter Braun doliva ulje na vatru kad je reč o njegovom sukobu sa Taylor Swift, a muzički producent u intervjuu za Variety ističe kako on ništa nije kriv. Menadžer Justina Biebera, Ariane Grande i Demi Lovato ističe da je imao dobru volju da Taylorina muzika postane njeno vlasništvo, ali da se muzičarka ponašala veoma čudno, i da uopšte nije htela o tome da razgovara.

“Žalim zbog načina na koji je ona reagovala kad sam otkupio njene albume”, priča on. “Sve što se desilo bilo je veoma konfuzno i nije bazirano na istini. Ne znam šta su to njoj ispričali. Pitao sam je nekoliko puta da sedne sa mnom, ali svaki put je to odbila. Ja sam joj čak ponudio da joj prodam sve njene pesme, ali njen tim je to odbio. Meni se to čini baš lošim. Otvorena komunikacija je veoma važna i ona vodi ka dogovoru.”

Scooter kaže i da ga sve ovo jako pogađa, jer je Taylor prethodno već sreo tri ili četiri puta, istakavši da se ona pokazala kao sjajna osoba. “Prijateljski je raspoložena i veoma je ljubazna. Mislim da je ona neverovatno talentovana. Ja njoj želim sve najbolje”, rekao je on.

Ovo će samo izazvati nove reakcije, jer Scooter govori da Taylor laže, pošto muzičarka uporno tvrdi da nije znala šta se dešava i da njoj niko nije ponudio da otkupi sopstvenu diskografiju.

Pročitajte još  Scooter Braun: Retko srećete tako dobre osobe kao što je Ariana Grande!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Scooter Braun

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Scooter Braun insistira: Taylor laže, nije htela da kupi svoje pesme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.