Charlie Puth zbrisao od Belle Thorne: Ne mogu da verujem šta ona piše, zašto se ovako ponaša?

Charlie Puth bio je veoma zagrejan za Bellu Thorne ali kad je video kako se ona ponaša u poslednje vreme i živi vrlo čudan život, pobegao je glavom bez obzira a čak se i izvinio njenom bivšem/sadašnjem dečku, Tyleru Poseyu.

Charlie i Bella viđeni su pre par dana u Majamiju gde su delovali vrlo zaljubljeno ali glumica je samo par dana kasnije objavila na svom Twitteru fotku sa Tylerom! Charlie je nakon toga objavio čitavu seriju tvitova, ne verujući šta se dešava i tvrdeći da uopšte nije znao da je ona u vezi!

“Ne mogu da verujem šta čitam”, napisao je on ne spominjujući Bellu ali je onda postalo potpuno jasno da piše o njenom čudnom ljubavnom živout. “Ne treba se igrati sa bilo čijim srcem na ovaj način, ja neću da bude u sred toga. Nisam znao Tylera lično ali znam da se prema njemu ne treba ponašati ovako. Rekla mi je da više nije sa njim, meni je sve ovo novo. Ja želim samo mir i odoh odavde.”

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Charlie Puth

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Charlie Puth: Selena Gomez je naš duet snimila u ormaru!

4 thoughts on “Charlie Puth zbrisao od Belle Thorne: Ne mogu da verujem šta ona piše, zašto se ovako ponaša?

  1. Bella se stvarno ponaša čudno u predhodna 2 meseca računajući ovaj.Bella izgleda kao prelepa devojka ali se ona kvari time što ovakve stvari radi…

  2. Bože, ovo stvarno nije u redu sa njene strane.
    Ako neće Charlija neka ga pošalje meniii, ne bih se bunila?????? ✌✌✌✌ hahahha, ali stvarno, prelep je dečko i baš je sladak, i nije ovo zaslužio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.