Animirana komedija “Pevajmo” stigla u naše bioskope!

Sinhronizovani animirani film “PEVAJMO” (SING) od četvrtka je redovnim repertoarima naših bioskopa.O vaj veseli raspevani film namenjen celoj porodici, nominovan je za prestižnu nagradu Zlatni globus u kategoriji za najbolji animirani film.

Posle velikog uspeha komedije „Tajni život kućnih ljubimaca“, Illumination studio nam ove zime donosi film „PEVAJMO“, u kome ćemo moći da čujemo preko 65 hit pesama.
Slobodan Stefanović, Paulina Manov, Dragan Vujić Vujke, Milan Antonić, Dragana Milošević, Marko Marković, Milan Tubić i Iva Stefanović igraju glavne likove u ovoj muzičkoj komediji o pronalaženju sjajne zvezde koja postoji u svima nama.

Od 22. decembra PEVAJMO možete možete pogledati u bioskopima Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx Delta City, Roda Cineplex, Tuckwood Cineplex, Dvorana Doma Sindikata, Fontana, Arena (Novi Sad), CineStar Novi Sad, Cineplexx Niš, Vilin Grad (Niš), Kupina Film (Niš), Cineplexx Kragujevac Plaza, CineStar Zrenjanin, CineStar Pančevo, Kvart (Kraljevo), Eurocinema (Subotica), Aleksandar Lifka (Subotica), Ekran (Sombor), Art (Užice), Dom Kulture (Pirot), Leskovački kulturni centar, Kulturni centar (Jagodina), LM (Šabac), Kulturni centar Obrenovac, Cadmus Cineplex (Budva), Cineplexx Mne Delta City (Podgorica), kao i u odabranim gradovima Srbije putem Mobilne 3D opreme.

Film će biti dostupan u sinhronizovanoj 2D i 3D verziji. Samo u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center, film PEVAJMO će publika moći da pogleda i u nesinhronizovanoj i netitlovanoj 3D verziji. Bioskopi Cineplexx (Ušće Shopping Center, Delta City, Kragujevac Plaza, Cineplexx Niš i Mne Delta City Podgorica) će u nedelju, 25. decembra u periodu od 12 do 17 časova organizovati Porodičan dan, sa veoma zabavnim pratećim sadržajem i specijalnim poklonima za najmlađe.

O filmu: Smešten u svet poput našeg ali koji naseljavaju samo životinje, „Pevajmo“ predstavlja Bastera Muna (Slobodan Stefanović), elegantnu koalu koja je direktor nekada velikog pozorišta koje je vremenom propalo. Baster je večiti optimista, dobro, možda malo živi u zabludi, ali voli svoje pozorište iznad svega i učiniće sve da ga zadrži. Sad, suočen s propadanjem svoje životne ambicije, on ima poslednju šansu da vrati ovom izbledelom dragulju nekadašnju slavu tako što će producirati najveće svetsko takmičenje u pevanju.

Pojaviće se pet najozbiljnijih kandidata: Majk, (Dragan Vujić Vujke) miš koji peva jednako dobro kao što vara ljude; Mina, stidljiva slonica tinejdžerka, koja ima užasnu tremu od nastupa; Rozita, premorena majka (Paulina Manov) koja ima 25 prasića; Džoni, mladi gorila gangster (Milan Antonić) koji traži način da pobegne od porodičnog kriminala, i Eš, pank-rok bodljikavo prase (Iva Stefanović) koja pokušava da se otrese svog arogantnog dečka i postane solo pevačica.

Sve životinje će doći na Basterovu audiciju verujući da je to njihova šansa da promene svoj život. A dok ih Baster sve pojedinačno podučava i dovodi sve bliže i bliže velikom finalu, počeće da shvata da pozorište možda nije jedino što treba da se spasi.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Animirana komedija “Pevajmo” stigla u naše bioskope!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.